El pregó de l'Ajuntament

  Divendres, 27 de gener de 2023

Pregó municipal de divendres, 27 de gener del 2023

  • Festival Off-Galacticat: demà dissabte, a les 11 hores, al Casal Marino, taller de creació per a infants a partir de 8 anys. Preu de 3 euros. Les inscripcions es poden fer a través del web de Cultura. A les 19 hores, selecció de curtmetratges per a tots els públics amb entrada lliure. 
  • L'Associació de Dones La Rosada recorda a les seves sòcies que ja es poden apuntar al sopar de Santa Àgada. Menú i música en directe. Les inscripcions es poden fer, fins al 31 de gener, i tenen un preu de 20 euros. 
  • Renovació de la junta de l'associació Amics del Terrall. La presentació de candidatures a la presidència es farà en un sobre tancat abans del 29 de gener, dia de l'assemblea general. Més informació a amicsdelterrall@gmail.com o a la junta.
  • Niubó maquinària agrícola SL necessita per al departament de fabricació de Torregrossa, soldador per MIG/MAG. Es busca persona acostumada a treballar en equip. Imprescindible: experiència d'almenys un any en lloc similar i interpretació de plànols. S'ofereix feina estable, amb incorporació immediata i jornada intensiva amb torn de matí. Interessats, trucar al 973150331.
  • L'Escola de Música demana a tothom que en tingui fotografies que les faci arribar al correu electrònic musicagarrigues@musicagarrigues.cat per poder preparar una exposició.
  • A Talma inicien una nova formació de nivell mitjà d'Actic. Ets dona i estàs a l'atur i vols impulsar el teu domini en les noves tecnologies per tenir més oportunitats laborals? Comencem el dilluns, 30 de gener, fins divendres, 10 de febrer, de 16 a 20 hores. Lloc de formació: CEI de les Borges. Demana més informació i inscripcions al telèfon 695 679 473. El curs és gratuït. 

 

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa