El pregó de l'Ajuntament

  Dilluns, 23 de juny de 2014

Pregó municipal de dilluns, 23 de juny del 2014

  • El Consell Comarcal comunica que ha sortit la convocatòria de menjador escolar per necessitats socioeconòmiques pel proper curs. El termini de presentació de sol·licituds és fins el 26 de juny a l'Ajuntament de les Borges i fins el 27 de juny al Consell Comarcal.
  • El proper 5 de juliol tindrà lloc, a l'Albi, la Festa del Tricentenari a les Garrigues, en el marc de la 8a jornada Les Garrigues en femení. L'acte és obert a tothom i el preu de la inscripció és de 19 euros, que inclou esmorzar i dinar. Per a més informació, adreceu-vos a l'Associació de Dones.
  • Caminant fem salut: fins el 30 de juliol, tots els dilluns i dimecres, caminades de 20 a 21 hores, que sortiran de davant del casal de la gent gran. Són obertes a tohom.
  • Revetlla de Sant Joan: a les 18.00 h, a la plaça de la Independència, grup d'animació amb escuma i berenar per als més petits. A les 19.00 h, concentració motard amb "Fot-lo gastooo" per anar a recollir la Flama del Canigó. A partir de les 00.00 h, a la placeta del Terrall, ball amb l'orquestra "Glase" i coca per a tothom.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa