El pregó de l'Ajuntament

  Dijous, 19 de març de 2015

Pregó municipal de dijous, 19 de març del 2015

  • El Grup d'Esplai Apassomi organitza el Casal de Setmana Santa els dies 30 i 31 de març i 1 i 2 d'abril. Hi poden participar tots els nens de 3 a 12 anys. Es farà de 9 a 1 del migdia al col·legi Joan XXIII. Inscripcions fins al 20 de març, de 8 a 10 del vespre. També us podeu apuntar dies puntuals.
  • El pròxim diumenge a les a dos quarts de 5 de la tarda al camp d'esports, partit de futbol entre el Borges i Linyola. Entrada gratuïta al jovent.
  • La Biblioteca us convida a celebrar el Dia Mundial de la Poesia el pròxim divendres a dos quarts de 7 de la tarda. Es farà la lectura del poema 'Illa escrita', de Jaume Pont, en diferents idiomes. Tot seguit, a les 7, hi haurà la presentació del llibre de poemes 'Tan sols una ombra', de Jesús Maria Villafranca, a càrrec de Francesc Pané. L'acte estarà amenitzat amb acompanyament musical de piano a càrrec d'alumnes de l'Escola de Música de les Garrigues.
  • Els Diables i Tabalers del Grup Recerca organitzen una exposició sobre el món del correfoc per commemorar el seu 27è aniversari. Del 9 al 18 d'abril al Centre Cívic. Horaris de dilluns a divendres de 5 a 8 de la tarda i dissabtes i diumenges de 10 a 1.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa