El pregó de l'Ajuntament

  Dimarts, 29 de setembre de 2015

Pregó municipal de dimarts, 29 de setembre del 2015

  • Necrològica: ha mort Josep Arrufat Griñó, veí del carrer Marinada, 18, a l'edat de 64 anys. L'enterrament tindrà lloc demà, dimecres, a les 18 hores, sortint del tanatori de l'avinguda Jaume I. El condol es podrà donar a partir de les 16 hores d'avui.
  • Es comunica als inscrits a l'Aula d'Extensió Universitària, que el proper dijous, 1 d'octubre, a les 16 hores, al CEI, tindrà lloc l'acte inaugural amb la xerrada 'L'alegria de viure', a càrrec de Gemma Filella.
  • El proper diumenge, 4 d'octubre, a la Plaça Europa, paella popular per l'Alzheimer. Hi haurà una caminada solidària, cercavila, dinar de germanor, sorteig i altres sorpreses. Venda de tiquets a Candelària Rosselló i a la residència. Preu: 8 euros.
  • El proper diumenge tindrà lloc la 31a Marxa Excursionista de les Garrigues-Memorial Manel Giné, amb un recorregut de 10 quilòmetres. La sortida serà a les 09:30 hores a la palceta del Terrall. El preu és de 3 euros i les inscripcions es poden fer a Llibreria Quaderns. Per als socis del Centre Excursionista i federats és gratuïta.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa