Arxiu sonor

  Al dia

  Dimecres, 20 de novembre de 2013

Els MPG esperen tothom a les Borges per celebrar la independència amb la 'Indepebeta'

El proper dissabte, 23 de novembre, les Borges Blanques acollirà una altra moguda organitzada pel col·lectiu de Muntadors de Pollastres Grossos (MPG): la Indepebeta, la festa de celebració de la independència. Jordi Calvís, membre dels MPG explica en aquesta entrevista com va sorgir la idea d'aquesta festa i quins en són els objectius.

A més, ens presenta diverses activitats que es duran a terme durant la jornada, que s'allargarà des de les 11 fins a les 22 hores, al Pavelló de l'Oli de la capital de les Garrigues. Els assistents a la Indepebeta hi trobaran tot d'estands de la fira Aficionàlia en què, segons Calvís, "s'ensenyarà a practicar diferents aficions a tots i totes els que fins ara han dedicat el seu temps a treballar per la llibertat del país i que ara, és clar, disposaran de molt temps lliure". També s'hi farà un referèndum i s'obrirà un micròfon perquè tothom que vulgui pugui fer la seva proclamació de la independència.

Tothom pot apuntar-se al dinar popular que es farà al meteix recinte i, ja a la tarda, actuaran diversos grups musicals. Com sempre quan es tracta dels pollastres dels MPG, hi haurà moltes sorpreses i tot serà en clau d'humor. Si en vols saber més coses, te les explica el Jordi en aquesta entrevista. També pots visitar el Facebook dels MPG o el compte de Twitter de la Indepebeta.

Jordi Calvís, durant l'entrevista sobre la Indepebeta (foto: Ràdio les Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa