Graella de programació

La programació de Ràdio les Borges per a la temporada 2015 està basada en dos programes de producció pròpia orientats a la informació local i l'entreteniment. "Al dia", conduït per Jordi Mir i "Des de l'oest", per Meritxell Bayarri són els pilars en què es basa aquesta programació de proximitat.

A més a més, complementen aqueta programació tres programes més d'entreteniment: Play! (la llista d'èxits de l'emissora amb la participació dels nostres oients i seguidors) amb Noret Ballarín i Rut Morgades, El Diari dels Argonautes, amb Montse Moreno (un espai destinat a la fantasia amb relats dramatitzats pel grup de teatre Nissaga), Souvenir Nit, un espai destinat a la millor música trance, techno i els seus derivats, Viatges d'anada, on descobrirem de la mà de Mariona Visa i Josep Farré la vida de borgencs i garriguencs que estan vivint a altres països i Studi1, el programa especialitzat en música dels 80 i 90 amb Xavier Pinillos.

L'últim dijous de cada mes imparell, Ràdio les Borges t'ofereix també la retransmissió del ple ordinari de l'Ajuntament perquè puguis seguir la política municipal des de casa.

Finalment, contem amb una selecció de la millor música pop-rock de tots els temps, els èxits i novetats del moment, i una gran proporció de música en català.

* Emissions l'últim dijous de mesos imparells i plens extraordinaris sense data fixa

** Cada 15 dies

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa

  • © 2024 Ràdio Les Borges 107.1FM
  • Catalunya s.n. 25400 · Les Borges Blanques (Lleida)
  • Tel: 973140342 | 973142171
  • info@radiolesborges.cat