Les nostres notí­cies

RSS

Mostrant de 1 a 10 de 59 notícies disponibles

 •   Dimarts, 2 d'agost de 2022

  El primer podcast a Ràdio les Borges.

  Neix un podcast a Ràdio les Borges per parlar de salut mental de manera oberta, respectuosa i sense etiquetes

  Tal com vam informar des d'aquesta emissora, a Ràdio les Borges ha nascut un podcast per parlar de salut mental de manera oberta, respectuosa i sense etiquetes, que està produït i conduït per un grup de persones amb experiència pròpia en temàtica de salut mental vinculades al servei Compàs de l'Associació Talma de Juneda. 'Txarrem' és el nom del projecte, i ara també del podcast, que vol apropar, sensibilitzar i parlar de la salut mental amb l'objectiu de trencar els estigmes i estereotips que envolten les persones que viuen amb un trastorn. Però, no només això, sinó que també vol tractar temes com les emocions, el benestar, el malestar o les circumstàncies que ens poden portar a desenvolupar un trastorn mental, com les addiccions o altres factors de risc.

 •   Dimecres, 13 de juliol de 2022

  Ep, que el Centre Compàs, de l'Associació Talma, participarà a Ràdio les Borges!

  A Ràdio les Borges estem molt contents d'anunciar-vos que, a partir d'ara, comptarem habitualment amb la participació del Centre Compàs, el servei d'àmbit comarcal en la Salut Mental de l'Associació Talma. L'objectiu de Compàs és atendre i millorar la situació social i la qualitat de vida de les persones amb trastorn mental i la dels familiars, i amb la seva participació a Ràdio les Borges podrem conèixer més a fons i de manera real, en primera persona, aspectes al voltant de la salut mental que molt probablement tenim mal entesos o desconeixem.

 •   Dijous, 9 d'abril de 2020

  Les notes de veu han de tenir una durada màxima de 40 segons.

  Ràdio les Borges posa en marxa el número de WhatsApp 651971779 perquè els oients expliquin què fan durant aquests dies de confinament

  Ràdio les Borges posa en marxa el número de WhatsApp 651971779 perquè els oients expliquin, a través de notes de veu, què fan durant aquests dies de confinament: si continuen treballant des de casa, què els hi ha suposat aquest canvi, si fan els deures de l'escola, si es preparen per a la selectivitat, si dediquen molt temps a la cuina, si fan algun tipus d'esport, com es comuniquen amb els altres familiars, si han après alguna cosa nova, etc.

 •   Dilluns, 27 de gener de 2020

  Mireia Belmonte i Laia Sanz, dues de les protagonistes de la campanya.

  Ràdio les Borges col·labora amb la campanya #ThoEstasPerdent

  Des del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), en col·laboració amb la Secretaria General de Esport i l'Activitat Física del Govern de la Generalitat, l'Institut Català de les Dones (ICD) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), el passat divendres, 24 de gener, es va iniciar la campanya #ThoEstasPerdent, amb l'objectiu de fomentar l'esport femení en els mitjans de comunicació, una iniciativa en què col·laborem des de Ràdio les Borges, juntament amb diversos mitjans de comunicació del país.

 •   Dilluns, 13 de gener de 2020

  Els visitants de la Fira comptaran amb la informació i la megafonia de Ràdio les Borges.

  Ràdio les Borges s'encarregarà de la megafonia de la 57a Fira de l'Oli i de les Garrigues

  L'emissora municipal de les Borges Blanques és l'encarregada d'acompanyar els visitants de la 57a Fira de l'Oli de Qualitat Verge Extra i de les Garrigues, que es durà a terme els propers 17, 18 i 19 de gener del 2020 a les Borges Blanques. Durant els tres dies que durarà el certamen, els locutors de Ràdio les Borges seran els encarregats d'oferir el repàs dels actes i dels tallers, recordar la visita de les autoritats i donar la benvinguda a aquesta edició de la Fira. El Patronat de la Fira i Ràdio les Borges estan col·laborant d'aquesta manera ja fa uns quants anys, i aquesta ja serà la desena edició consecutiva que l'emissora local s'encarregarà de la megafonia de la Fira.

 •   Divendres, 8 de febrer de 2019

  14 emissores commemoraran a Lleida el Dia Mundial de la Ràdio.

  El Col·legi de Periodistes de Lleida commemora, per quart any consecutiu, el Dia Mundial de la Ràdio

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida celebra per quart any consecutiu el Dia Mundial de la Ràdio a Lleida, el proper dimecres, 13 de febrer, amb 12 hores de ràdio en directe. Catorze emissores de la demarcació, RNE, Catalunya Ràdio, Cadena COPE, Cadena SER, Onda Cero, UA1 Lleida, Emun, Alpicat Ràdio, Ràdio Balaguer, Ràdio Ponent, Ràdio Rosselló, Ràdio Tàrrega, Ràdio La Seu i nosaltres, Ràdio les Borges, emetran part de la seva programació des de la Sala Alfred Perenya de l'Ajuntament de Lleida.

 •   Dimecres, 7 de març de 2018

  Foto d'arxiu d'una entrevista als estudis de Ràdio les Borges.

  A Ràdio les Borges, el 8 de març, només posem música amb veu de dona

  Per reivindicar la igualtat de gènere, a Ràdio les Borges, aquest proper dijous, 8 de març, només hi sonarà música cantada per dones. L'equip que formem l'emissora, per molt que es pugui pensar que aquest greuge es va superant, no acceptem que hi hagi situacions en què la dona pateixi tractes de menyspreu només pel fet de ser-ho.

 •   Dimecres, 14 de febrer de 2018

  El logo de Ràdio les Borges, a la web de la festa.

  Ràdio les Borges col·labora amb l'AFANOC: t'animem a posar-te la gorra pels nens i adolescents amb càncer i les seves famílies!

  El proper diumenge, 18 de febrer, de 10 a 14 hores, la Seu Vella de Lleida serà l'escenari de la cinquena edició de la festa 'Posa't la Gorra!', que la delegació d'AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) a Lleida organitza a favor dels infants i adolescents amb càncer i amb la qual hem col·laborat des de Ràdio les Borges, juntament amb diverses altres empreses, entitats i institucions. Enguany el lema principal de l'esdeveniment és 'Vine a la Festa que ens fa iguals' i el fil conductor, el món pirata i al seu tresor: la família.

 •   Dilluns, 25 de setembre de 2017

  Balcells i Mir signant el conveni de col·laboració.

  L'Escola Comarcal de Futbol les Garrigues i Ràdio les Borges signen un conveni de col·laboració

  L'Escola Comarcal de Futbol les Garrigues i Ràdio les Borges vam signar la setmana passada un conveni de col·laboració que permetrà que les dues entitats es promocionin i donin a conèixer les activitats i continguts l'una de l'altra. Després de diverses reunions entre ambdues parts, el passat dimarts, el president de l'Escola, Josep Balcells, i el coordinador de Ràdio les Borges, Jordi Mir, van firmar el document que estableix la col·laboració de les dues entitats a través d'accions i continguts que s'han anat preparant en un seguit de trobades prèvies a la signatura d'aquest conveni.

 •   Dilluns, 25 de setembre de 2017

  La primera sessió formativa, al Complex Cultural de Juneda.

  Participem a les sessions de sensibilització per a periodistes sobre salut mental

  Membres de Ràdio les Borges vam assistir el passat dimecres, 20 de setembre, a la primera sessió formativa de les jornades de sensibilització per a periodistes sobre salut mental, organitzades per Compàs, l'àrea de salut mental de l'Associació Talma, conjuntament amb l'Associació Obertament, que treballa per reduir l'estigma vers les persones amb problemàtica de salut mental.

  Pujar

 • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa