Les nostres notí­cies

RSS

Mostrant de 1 a 10 de 54 notícies disponibles

 •   Divendres, 8 de febrer de 2019

  14 emissores commemoraran a Lleida el Dia Mundial de la Ràdio.

  El Col·legi de Periodistes de Lleida commemora, per quart any consecutiu, el Dia Mundial de la Ràdio

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida celebra per quart any consecutiu el Dia Mundial de la Ràdio a Lleida, el proper dimecres, 13 de febrer, amb 12 hores de ràdio en directe. Catorze emissores de la demarcació, RNE, Catalunya Ràdio, Cadena COPE, Cadena SER, Onda Cero, UA1 Lleida, Emun, Alpicat Ràdio, Ràdio Balaguer, Ràdio Ponent, Ràdio Rosselló, Ràdio Tàrrega, Ràdio La Seu i nosaltres, Ràdio les Borges, emetran part de la seva programació des de la Sala Alfred Perenya de l'Ajuntament de Lleida.

 •   Dimecres, 7 de març de 2018

  Foto d'arxiu d'una entrevista als estudis de Ràdio les Borges.

  A Ràdio les Borges, el 8 de març, només posem música amb veu de dona

  Per reivindicar la igualtat de gènere, a Ràdio les Borges, aquest proper dijous, 8 de març, només hi sonarà música cantada per dones. L'equip que formem l'emissora, per molt que es pugui pensar que aquest greuge es va superant, no acceptem que hi hagi situacions en què la dona pateixi tractes de menyspreu només pel fet de ser-ho.

 •   Dimecres, 14 de febrer de 2018

  El logo de Ràdio les Borges, a la web de la festa.

  Ràdio les Borges col·labora amb l'AFANOC: t'animem a posar-te la gorra pels nens i adolescents amb càncer i les seves famílies!

  El proper diumenge, 18 de febrer, de 10 a 14 hores, la Seu Vella de Lleida serà l'escenari de la cinquena edició de la festa 'Posa't la Gorra!', que la delegació d'AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) a Lleida organitza a favor dels infants i adolescents amb càncer i amb la qual hem col·laborat des de Ràdio les Borges, juntament amb diverses altres empreses, entitats i institucions. Enguany el lema principal de l'esdeveniment és 'Vine a la Festa que ens fa iguals' i el fil conductor, el món pirata i al seu tresor: la família.

 •   Dilluns, 25 de setembre de 2017

  Balcells i Mir signant el conveni de col·laboració.

  L'Escola Comarcal de Futbol les Garrigues i Ràdio les Borges signen un conveni de col·laboració

  L'Escola Comarcal de Futbol les Garrigues i Ràdio les Borges vam signar la setmana passada un conveni de col·laboració que permetrà que les dues entitats es promocionin i donin a conèixer les activitats i continguts l'una de l'altra. Després de diverses reunions entre ambdues parts, el passat dimarts, el president de l'Escola, Josep Balcells, i el coordinador de Ràdio les Borges, Jordi Mir, van firmar el document que estableix la col·laboració de les dues entitats a través d'accions i continguts que s'han anat preparant en un seguit de trobades prèvies a la signatura d'aquest conveni.

 •   Dilluns, 25 de setembre de 2017

  La primera sessió formativa, al Complex Cultural de Juneda.

  Participem a les sessions de sensibilització per a periodistes sobre salut mental

  Membres de Ràdio les Borges vam assistir el passat dimecres, 20 de setembre, a la primera sessió formativa de les jornades de sensibilització per a periodistes sobre salut mental, organitzades per Compàs, l'àrea de salut mental de l'Associació Talma, conjuntament amb l'Associació Obertament, que treballa per reduir l'estigma vers les persones amb problemàtica de salut mental.

 •   Dilluns, 6 de febrer de 2017

  L'edició de l'any passat del Dia Mundial de la Ràdio a Lleida.

  Ràdio les Borges participa enguany a les emissions del Dia Mundial de la Ràdio a Lleida

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) a Lleida celebra per segon any consecutiu el Dia Mundial de la Ràdio a Lleida amb 12 hores de ràdio en directe. Tretze emissores de la demarcació, quatre més que l'any passat, emetran en directe part de la seva programació des d'una carpa habilitada com a estudi mòbil a la Plaça Sant Joan de Lleida. Enguany, des de Ràdio les Borges no ens hem volgut perdre la iniciativa i hi col·laborem emetent un espai que es podrà escoltar a la cèntrica plaça lleidatana de les 17.30 a les 18 hores.

 •   Dimecres, 21 de desembre de 2016

  Postal amb el dibuix de Txell Hervàs.

  Aquest any, a Ràdio les Borges, felicitem el Nadal amb la col·laboració dels nens i nenes de 1r i 2n de Primària dels col·legis borgencs

  Enguany, per primera vegada per eleborar les postals de Nadal de Ràdio les Borges, hem proposat als nenes i nenes de primer i segon de Primària del col·legi Joan XXIII i Mare de Déu de Montserrat que fessin un dibuix tot relacionant aquestes dates amb la ràdio. Hem rebut molts dibuixos fantàstics, que han fet molt difícil escollir les propostes guanyadores. Finalment, hem triat els dibuixos de Quim Canas i Pané (alumne de 1r del col·legi Montserrat) i la Txell Hervàs i Mateus (alumna de 1r del col·legi Joan XXIII).
  Us desitgem molt bon Nadal i un pròsper 2017!

 •   Divendres, 26 de febrer de 2016

  El cartell de la festa 'Posa't la gorra!' d'aquest 2016 a Lleida.

  Ràdio les Borges dóna suport a la festa 'Posa't la gorra!', amb solidaritat amb els nens que pateixen càncer

  El proper diumenge, 28 de febrer, de 10 a 14 hores, la Seu Vella de Lleida serà l'escenari de la tercera edició de la festa 'Posa't la Gorra!', que la delegació d'AFANOC a Lleida organitza a favor dels infants i adolescents amb càncer i amb la qual hem col·laborat des de Ràdio les Borges.

 •   Dilluns, 22 de febrer de 2016

  Ràdio les Borges

  Vols treballar amb nosaltres? Busquem locutor/redactor!

 •   Dimecres, 18 de febrer de 2015

  Meritxell Bayarri preparant una de les seccions del programa.

  Dilluns que ve comença 'Des de l'oest', el nou programa de les tardes de Ràdio les Borges

  A Ràdio les Borges estem molt contents de poder-vos anunciar que ja tenim a punt el nou espai d'aquesta casa que us acompanyarà cada tarda. Es tracta de 'Des de l'oest', que començarà el dilluns que ve, i que podreu sintonitzar de dilluns a divendres, de les 17 a les 19:30 hores a través del 107.1 FM i de les emissions per Internet a radiolsborges.cat.

  Pujar

 • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa