Benvingudes i benvinguts a Ràdio les Borges!

Ràdio les Borges, l'emissora municipal de les Borges Blanques, tot just comença una nova etapa, amb nous continguts i nova gent, que emprenem el repte de fer crèixer la ràdio amb il·lusió i moltes ganes, doncs creiem en la utilitat de les emissores properes al ciutadà.

Amb una clara vocació local i comarcal, des de Ràdio les Borges volem aconseguir convertir-nos en el referent radiofònic dels veïns de les Borges i les Garrigues, un punt de referència per estar al dia de les novetats locals. Com ho volem fer?

Amb una programació de proximitat, plural i adaptada als nous temps per tal que atregui al màxim de gent, comerços i entitats possibles. Aquest és el compromís d’un mitjà de comunicació públic, com és Ràdio les Borges.

Us proposem dos programes diaris de producció pròpia que centren els seus continguts en la informaa les Borges i a la comarca. Al matí, Jordi Mir ens presenta "Al dia", un programa d’actualitat, informació i serveis, i a la tarda, Alba Falcó ens acompanyarà amb  "Tot i més", un magazine d’entreteniment. Amb tot plegat, el paper de les entitats i associacions del poble és crucial. Volem incorporar la participació ciutadana per aconseguir construir, entre tots, una emissora diversa i oberta.

Per nosaltres el contingut musical és molt important i és per això que el cuidem curosament.

A banda dels programes, la programació musical de Ràdio les Borges és fresca, amb una sel·lecció dels millors clàssics del rock i pop dels 60 fins a l'actualitat i els èxits més actuals. A més, la música en català del nostre país té un pes determinant per conformar aquesta sel·lecció musical de qualitat.

En aquest portal hi trobaràs diversa informació de Ràdio les Borges que esperem que serveixi per facilitar-te allò que estàs buscant i contribueixi a bastir aquesta pluralitat que desitgem.

A Ràdio les Borges, Parlem com tu!

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa

  • © 2024 Ràdio Les Borges 107.1FM
  • Catalunya s.n. 25400 · Les Borges Blanques (Lleida)
  • Tel: 973140342 | 973142171
  • info@radiolesborges.cat