Arxiu sonor

  Tot i més

  Divendres, 4 d'abril de 2014

Amadeu Bonet inaugura l'exposició 'Paisatges' a la sala Arts25400 de les Borges

L'artista Amadeu Bonet inaugura la seva exposició 'Paisatges' aquest dissabte 4 d'abril a les 20.00 hores a la sala Arts 25400, a l'Espai Macià de les Borges Blanques.

L'hem convidat als estudis de la ràdio i amb ell hem parlat de la seva obra, les tècniques que utilitza, amb què s'inspira, etc.

Currículum

Amadeu Bonet va néixer a Lleida el 15 de juny de 1960. Treballa des de l'any 1997 com a professor de tecnologia ESO a l'INS Josep Vallverdú de les Borges Blanques. Anteriorment havia treballat 12 anys com a mestre de primària i primerament 2 com a educador de carrer al barri de la Mariola de Lleida. És mestre, amb les especialitats de llengua catalana, ciències socials i música, Diplomat en Ciències religioses i Llicenciat també en Ciències Religioses.

Col·labora en la Fundació Verge Blanca com a director de l'Escola de l'Esplai de Lleida i a l'Irel (Institut Superior de Ciències Religioses de Lleida) com a professor i en l'equip directiu com a cap de publicacions.

En el camp de l'art és autodidacta i treballa l'escultura, disciplina en la que he obtingut diversos premis, la pintura, el tapís, el mosaic, la ceràmica, el disseny gràfic i la fotografia.

Podeu veure algunes mostres de les seves obres clicant en aquest enllaç a ama10.art.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa