Arxiu sonor
Dimarts, 13 de gener de 2015Programació prèvia a la Fira de l'Oli 2015: entrevista a Xavi Benet, xef del restaurant de l'Hostal Benet de les Borges Blanques
Cada dia de la setmana anterior a la celebració de la Fira de l'Oli de Qualitat Verge Extra i de les Garrigues, t'oferim una entrevista amb persones relacionades amb l'organització del certamen, l'oli, la gastronomia o el turisme i la promoció del patrimoni comarcal.
Hem conversat amb Xavi Benet, xef del restaurant de l'Hostal Benet, que ha parlat de la repercussió de la Fira de l'Oli a les Borges Blanques i a la comarca. Segons Benet "hi ha diversos cellers i molins que, com faig jo al restaurant, tenen l'objectiu de fer la feina ben feta i oferir un bon producte a un preu just. Aquest fet ajuda a situar i donar a conèixer les Garrigues". En aquest sentit, l'Hostal Benet ha estat inclòs a la Guia Michelin 2015 a l'apartat 'Bib Gourmand', un reconeixement que, segons el cuiner, "mostra que el camí que he emprès amb el tipus de cuina que faig és correcte".
Pujar