Arxiu sonor

  Al dia

  Dimarts, 13 de gener de 2015

Programació prèvia a la Fira de l'Oli 2015: entrevista a Xavi Benet, xef del restaurant de l'Hostal Benet de les Borges Blanques

Cada dia de la setmana anterior a la celebració de la Fira de l'Oli de Qualitat Verge Extra i de les Garrigues, t'oferim una entrevista amb persones relacionades amb l'organització del certamen, l'oli, la gastronomia o el turisme i la promoció del patrimoni comarcal.

Hem conversat amb Xavi Benet, xef del restaurant de l'Hostal Benet, que ha parlat de la repercussió de la Fira de l'Oli a les Borges Blanques i a la comarca. Segons Benet "hi ha diversos cellers i molins que, com faig jo al restaurant, tenen l'objectiu de fer la feina ben feta i oferir un bon producte a un preu just. Aquest fet ajuda a situar i donar a conèixer les Garrigues". En aquest sentit, l'Hostal Benet ha estat inclòs a la Guia Michelin 2015 a l'apartat 'Bib Gourmand', un reconeixement que, segons el cuiner, "mostra que el camí que he emprès amb el tipus de cuina que faig és correcte".

Xavi Benet ha parlat de la fira, de gastronomia i dels productes de qualitat..

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa