Arxiu sonor

  Plens de l'Ajuntament

  Dissabte, 13 de juny de 2015

Ple de constitució del nou Ajuntament de les Borges Blanques

A les 12 hores del dissabte, 13 de juny, s'ha celebrat a les Borges Blanques el Ple de constitució del nou ajuntament, conduït pel regidor de més edat i la regidora més jove, en aquest cas, Francesc Mir i Ariadna Salla, respectivament, tots dos de CiU. Durant la sessió, els 13 regidors i regidores han promès el seu càrrec per imperatiu legal i s'ha procedit a la votació de l'alcalde. En aquest sentit, Enric Mir (CiU) ha rebut 8 vots, Salvador Noguera (ERC) 4 i Josep R. Farran (CUP), 1.

Arran d'aquesta votació, Mir ha estat investit de nou com a alcalde de les Borges Blanques i se li ha entregat la vara que simbolitza la consecució d'aquest càrrec. Tot seguit, Mir s'ha assegut al lloc que correspon a l'alcalde, ha obert un torn de paraula entre els diferents grups polítics i ha fet un discurs que, juntament amb la posterior fotografia de família, ha tancat l'acte. Cal recordar que el nou consistori compta amb set regidors i regidores que s'estrenen: Ariadna Salla, Daniel Not i Ester Vallés (CiU), Salvador Noguera, Montse Casals i Albert Valero (ERC) i Josep R. Farran (CUP), i sis que repeteixen: Enric Mir, Núria Palau, Francesc Mir, Jordi Ribalta i Maria Fusté (CiU) i Enric Farran (ERC).

A finals de la setmana que ve se celebrarà el ple de constitució del cartipàs municipal, en què es donaran a conèixer les carteres que ostentarà cada regidor i regidora.

Els regidors i regidores a l'acabar el ple (foto: Cassandra Fortit).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa