Arxiu sonor

  Programa

  Dilluns, 15 de juny de 2015

Edició del passat dissabte de Play!, la llista d'èxits de Ràdio les Borges, presentada per Rut Morgades

El passat dissabte, 13 de juny, la Rut Morgades presentava la corresponent edició de Play!, la llista d'èxits d'aquesta casa. Ho feia una mica més aviat de l'habitual, a causa de l'emissió en directe del ple de constitució del nou Ajuntament de les Borges Blanques, però ens va presentar els 10 èxits més importants de la setmana a Ràdio les Borges i, com sempre, quatre novetats que opten a accedir a la llista.

En els dos primers llocs hi figuren conjunts catalans (els Hot Numbers, amb 'Buscant un camí', continuen al número u, mentre que La Terrasseta de Preixens són segons amb la cançó Final Feliç). A la part baixa, el número 10 és per Little Mix i Oques Grasses. Recorda que la llista es confecciona amb els teus vots (en tens tres cada setmana) i pots fer que pugin o baixin les cançons que més o menys t'agraden. Entra AQUÍ per participar-hi ara.

El proper dissabte, 20 de juny, la Rut Morgades presentarà la darrera edició del Play d'aquesta temporada i serà en l'horari habitual, a les 12 hores. No t'ho perdis!

Rut Morgades, presentadora de Play!

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa