Arxiu sonor

  Al dia

  Dimecres, 27 d'abril de 2016

Entrevista a Ramon Giné, tècnic de Cultura de l'Ajuntament de Juneda, sobre la nova programació del Teatre Foment i les entitats del poble

Entrevistem Ramon Giné, el nou tècnic de Cultura de l'Ajuntament de Juneda, que fa quatre mesos que va estrenar en el càrrec. Hi parlem de com han estat els seus inicis i en què consisteix la seva feina, ara, des de l'altre costat de la sala del teatre. En aquest sentit, Giné explica que "jo sempre havia sigut actor, no m'agradaven les feines de producció".

El tècnic destaca que Juneda és un poble molt actiu en temes d'associacionisme i cultura, i ens explica com gestiona les 25 entitats del poble, per a cohesionar totes les activitats i establir-hi una connexió.

Nova programació al Teatre Foment

El passat abril ja informàvem a Ràdio les Borges sobre la nova programació del Teatre Foment, que inclou representacions per a tots els públics. Giné diu que l'objectiu d'aquesta nova etapa ha estat "intentar adaptar les obres a tots els sectors, n'hi ha per a joves, com la que farem properament, 'Wasted', i altres, com la de Clara Segura, que es farà al juny, on busquem un públic més femení". Sobre l'acollida d'aquesta programació per part del públic, indica que "jo estic molt satisfet de tots els canvis, i la gent m'han fet arribar molt bones crítiques". 

Amb Ramón Giné també hem parlat de l'estrena de La Farinera, el nou espai cultural i esportiu de Juneda, i quines funcions fa actualment. Moltes més detalls de tot plegat, a l'entrevista!

Ramon Giné, als micròfons de Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa