Arxiu sonor

  Plens de l'Ajuntament

  Dimecres, 1 de juny de 2016

Sessió plenària ordinària de 31 de maig del 2016 de l'Ajuntament de les Borges Blanques

L'Ajuntament de les Borges va celebrar, el passat dimarts, 31 de maig del 2016, a les 21.15 hores, una sessió plenària ordinària. Cal assenyalar que aquest ple es va dur a terme en una data inusual a causa del sorteig de l'elecció dels membres de les meses electorals per les properes eleccions espanyoles del 26 de juny.  Podeu escoltar l'arxiu d'àudio del desenvolupament de la sessió a sota.

L'ordre del dia del ple i el resultat dels punts que es van sotmetre a votació és aquest:

 1. Sorteig públic per a la designació dels membres que formaran part de les meses electorals per a les eleccions a corts generals que tindran lloc el proper 26/06/2016.
 2. Aprovació de l'acta de la sessió anterior de data 25/04/2016 (aprovada per unanimitat dels 13 regidors).
 3. Donar compte del decret d'alcaldia sobre l'aprovació de la liquidació del pressupost de l'exercici 2015.
 4. Adhesió al manifest 'Canal viu', en defensa de les arbredes del canal d'Urgell i entorn (aprovada per unanimitat dels 13 regidors).
 5. Moció presentada pel grup municipal d'ERC a favor de la República Catalana (aprovada per unanimitat dels 13 regidors).
 6. Moció presentada pel grup municipal d'ERC per la promoció de producció i consum d'energies netes per consolidar la sobirania energètica local (aprovada per unanimitat dels 13 regidors).
 7. Moció presentada pel grup municipal d'ERC de declaració de municipi oposat a l'aplicació del tractat transatlàntic de comerç i inversió (TTIP) (8 vots en contra de CiU, 5 vots a favor d'ERC i CUP).
 8. Moció presentada pel grup municipal d'ERC per la defensa de la sobirania del Parlament de Catalunya i contra els atacs a les lleis catalanes (aprovada per unanimitat dels 13 regidors).
 9. Moció presentada pel grup municipal d'ERC en relació a la creació d'un espai d'esbarjo per a gossos (8 vots en contra de CiU, 5 vots a favor d'ERC i CUP).
 10. Moció presentada pel grup municipal de la CUP 'Fem un pas més cap a la independència, sense por' (aprovada per unanimitat dels 13 regidors).
 11. Moció presentada pel grup municipal de la CUP per a la implementació de la llei 11/2014 per a garantir els drets del col·lectiu Lgtbi i per a eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia (aprovada per unanimitat dels 13 regidors).
 12. Moció presentada pel grup de la CUP per a la participació d'entitats, associacions, agrupacions, partits polítics i ciutadania al ple del consistori de les Borges Blanques (8 vots en contra de CiU, 5 vots a favor d'ERC i CUP).
 13. Informe dels decrets dictats per l'alcaldia.
 14. Informe de l'equip de govern.
 15. Precs i preguntes.
Imatge d'arxiu del ple de les Borges Blanques.

  Pujar

 • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa