Arxiu sonor

  Al dia

  Dimecres, 31 d'agost de 2016

Entrevista a la Comissió de Festes de les Borges Blanques sobre la Festa Major 2016

Ja tenim la Festa Major de les Borges Blanques a tocar! Per saber més detalls de la festa més grossa i més esperada, a Ràdio les Borges hem conversat amb Ariadna Salla, regidora de Cultura i Festes de l'Ajuntament, i amb Àlex López, membre de la Comissió de Festes, que han vingut als estudis acompanyats d'una bona representació de l'entitat organitzadora de la Festa Major.

Ens han explicat que un mes o dos després que s'acabi la Festa Major ja es posen a treballar en la propera edició i que intenten oferir un programa d'actes complet i que s'adequï a totes les edats, amb l'objectiu que tothom pugui gaudir al màxim de la festa. A més de la Comissió de Festes, ens expliquen que hi ha diverses entitats i persones que ajuden a escollir les activitats que conformen la festa.

Amb l'Àlex i l'Ariadna hem repassat els actes més significatius dels dies de la Festa Major i com han anat les inscripcions a les diverses activitats com el teatre (es poden adquirir anticipades fins demà), els ornis o la cursa de barques o el concurs de pintura infantil al terra, que es fa ja demà dijous i al que s'hi han inscrit 170 nens i nenes.

El programa inclou concerts de rock, orquestres, dj's, sardanes, la traca, el castell de foc, activitats per als més petits, entre moltíssimes altres i entre les que destaca la Trobada de gegants i correfocs del dissabte a la tarda, que enguany canvia de format "perquè totes les colles puguin acabar el recorregut i per qüestions de seguretat". Així, doncs, enguany el recorregut dels gegants començarà al passeig del Terrall -a davant de la cooperativa La Borgenca- i acabarà a la plaça de la Constitució.

Per saber com s'ha organitzat la Festa Major i tots els detalls que s'hi han preparat, escolta l'entrevista!

Recorda que a Ràdio les Borges hem preparat una pàgina especial amb tots els actes de la Festa Major de les Borges 2016 i altra informació d'interès com els mapes dels recorreguts de la cercavila de gegants i correfocs o dels Ornis, la distribució de la zona de penyes, entre altres. Consulta'l AQUÍ.

Membres de la Comissió de Festes i la regidora, als estudis de Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa