Arxiu sonor

  Al dia

  Divendres, 10 de març de 2017

Mariona Rebull, futbolista: "En quant a ressò mediàtic i les possibilitats d'arribar a professionals, estem molt lluny del futbol masculí"

En la sèrie de breus entrevistes que hem mantingut a Ràdio les Borges arran de la celebració del Dia de la Dona, hem parlat també amb la borgenca Mariona Rebull. Tot i que té el Grau en Periodisme i Comunicació Audiovisual i treballa a Les Garrigues TV, la Mariona fa una colla d'anys que és jugadora de futbol, i actualment, a més, també practica futbol sala i pàdel, a més d'entrenar un equip de l'escola de futbol de Balaguer. 

Va començar a jugar a futbol quan tenia uns vuit anys, quan era gairebé l'única noia de les Borges de la seva edat que ho feia i havia d'entrenar sempre amb equips masculins. De llavors ençà ha plogut molt, i ha passat per diversos equips de futbol, com per exemple, el Garrigues, el Palau d'Anglesola, el Bellpuig, el Tàrrega i el Balaguer (on juga actualment, a més de fer-ho, ja des de l'any passat al Futbol Sala Borges femení). La Mariona també ha vestit la samarreta de la selecció catalana i ha anat combinant la seva passió pel futbol amb altres disciplines, com l'atletisme. De fet, una de les seves entrenadores va ser l'arbequina Mercè Abad, amb qui també vam conversar en les entrevistes dedicades al Dia de la Dona.

La Mariona ens ha parlat de la seva visió del paper de la dona en el món de l'esport, pots escoltar-la a l'enllaç de sota!

Mariona Rebull, futbolista

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa