Arxiu sonor

  Al dia

  Dijous, 23 de març de 2017

Entrevista a Tomeu Penya: "Sóc un animal d'escenari, però hi gaudeixo més ara que anys enrere... per això, al concert, inclouré també les cançons que em demani el públic"

Arran del concert de l'espectacle 'Íntim' que farà el cantautor mallorquí Tomeu Penya demà a les Borges Blanques, hi hem mantingut una agradable conversa en què hem repassat diversos aspectes de la seva extensa carrera.

Penya, nascut l'any 1949, ha publicat 28 discos i ha fet centenars de concerts, malgrat això, ens ha explicat que "potser gaudeixo més ara que abans amb els espectacles, em considero un animal d'escenari". Tot i aquesta passió que sent per la seva feina, també ha confessat que "en aquesta gira he fet i tinc programats molts concerts, que potser són massa anar amunt i avall, però veure la reacció del públic ho compensa".

Demà a les Borges, Tomeu Penya actuarà sense banda: a l'escenari hi serà ell amb la seva guitarra i amb l'acompanyament d'un cantant. Tot i la dificultat de triar les cançons del repertori d'entre tants treballs publicats, el cantautor inclourà peces menys conegudes, però també dedicarà una estona als temes més populars, com Rock and Roll (els millors anys), Illes dins un riu o El dimoni. A més, amb l'espectacle 'Íntim', l'artista interactua amb el públic, que podran demanar les cançons que vulguin a la part final del concert. Sobre això, Penya ha explicat que "d'entre tantes cançons, de la tornada me'n recordo de totes".

Sobre més detalls del que trobarem demà al concert, sobre els plans de futur del cantant, que sembla que més aviat que tard presentarà un nou treball, de la manera que té de composar les cançons i el canvi generacional del seu públic i d'altres qüestions de la seva trajectòria, n'hem parlat a l'entrevista, que et convidem a escoltar!

Tomeu Penya porta l'espectacle 'Íntim' a les Borges Blanques.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa