Arxiu sonor

  Plens de l'Ajuntament

  Divendres, 31 de març de 2017

Sessió plenària ordinària del 30 de març del 2017 de l'Ajuntament de les Borges Blanques

L'Ajuntament de les Borges va celebrar, el passat dijous, 30 de març, a les 20.30 hores, la sessió plenària ordinària del mes de març, en què es va excusar la presència de les regidores Maria Fusté (PDeCAT) i Montse Casals (ERC), per tant, la sessió es va dur a terme amb 11 dels 13 regidors del consistori. Podeu escoltar l'arxiu d'àudio a sota (demanem disculpes per la mala qualitat del so).

L'ordre del dia del ple és el següent:

 1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior, de 27 de febrer del 2017.
 2. Projecte d'intervenció integral del barri del nucli antic i entorn urbà històric de les Borges Blanques: donar compte de l'acord de la Junta de Govern Local de l'1 de març del 2016 d'ampliació de pla finançer i sol·licitud d'ampliació del termini d'execució.
 3. Aprovació inicial de l'ordenança reguladora de les bases específiques per a l'atorgament de subvencions per a la rehabilitació de façanes en el nucli antic de les Borges Blanques.
 4. Donar compte del decret d'alcaldia sobre l'aprovació de la liquidació de pressupost de l'exercici 2016.
 5. Proposta d'aprovació de la distribució de superàvit de la liquidació de l'exercici 2016.
 6. Aprovació inicial de l'expedient 03/2017 de modificació del pressupost municipal 2017: suplement de crèdit.
 7. Aprovació expedient reconeixement extrajudicial de crèdits.
 8. Moció presentada pel grup municipal d'ERC de conversió de cal Gineret en un espai de recuperació de la memòria històrica.
 9. Moció presentada pel grup municipal d'ERC per afavorir el reciclatge, l'economia circular i la qualitat de vida a les Garrigues.
 10. Moció presentada pel grup municipal de la CUP de rebuig a la planta de gasificació de residus urbans de Juneda, projectada a les instal·lacions de l'antiga Tracjusa.
 11. Moció presentada pel grup municipal de CiU de suport als acords territorials del set de desembre de les entitats, institucions i formacions polítiques per solucionar la sinistralitat a l'N-240.
 12. Informe dels decrets dictats per l'alcaldia.
 13. Informe de l'equip de govern.
 14. Precs i preguntes.
El ple ordinari de març (foto: Ràdio les Borges).

  Pujar

 • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa