Arxiu sonor

  Plens de l'Ajuntament

  Dijous, 31 de gener de 2019

Sessió plenària ordinària de l'Ajuntament de les Borges del 31 de gener del 2019

L'Ajuntament de les Borges va celebrar, el passat dijous, 31 de gener, a les 20.30 hores, la sessió plenària ordinària corresponent al mes de gener, el primer d'aquest any. La sessió va comptar amb la presència de 12 regidors, ja que l'edil de la CUP, Josep Farran, no hi era.

En arribar al punt segon, es va saltar aquest punt a l'espera que s'incorporés a la sessió l'arquitecte municipal, per tal de poder oferir les explicacions oportunes per debatre l'assumpte, segons va indicar l'alcalde, Enric Mir. Finalment, el punt es va tractar després del punt cinquè, sense que el tècnic assistís al ple.

Pel que fa al punt cinquè, la zona ajardinada que, segons la votació, es denominarà Jardí de Josep Triquell Gomis, és el parc ubicat entre els carrers Pintor Iglesias i avinguda Carrasco i Formiguera, una zona que aquest borgenc, que va morir l'any passat, mantenia diàriament de manera voluntària.

L'ordre del dia del ple i els resultats de les votacions del ple és el següent:

  1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior (aprovat per unanimitat dels 12 regidors presents).
  2. Aprovar el Text Refós del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de les Borges Blanques (aprovat amb 8 vots a favor de CiU i 4 abstencions d'ERC).
  3. Aprovar inicialment el Reglament regulador del Centre d'Entitats de les Borges Blanques (aprovat per unanimitat dels 12 regidors presents).
  4. Aprovació inicial del Pla d'acció per l'Energia Sostenible i el Clima de les Borges Blanques (PAESC) (aprovat amb 8 vots a favor de CiU i 4 abstencions d'ERC).
  5. Aprovar la denominació d'una zona ajardinada com a Jardí de Josep Triquell Gomis (aprovat per unanimitat dels 12 regidors presents).
  6. Donar compte dels decrets dictats per l'alcaldia.
  7. Informes de l'equip de govern.
  8. Precs i preguntes.
El ple de l'Ajuntament de les Borges de gener del 2019.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa