Arxiu sonor

  Plens de l'Ajuntament

  Dijous, 31 d'octubre de 2019

Sessió plenària extraordinària de l'Ajuntament de les Borges del 30 d'octubre del 2019

L'Ajuntament de les Borges va celebrar, ahir dijous, 30 d'octubre, a les 21.30 hores, una sessió plenària extraordinària. Tal com ja vam informar des d'aquesta emissora, els regidors de Borges per la República, a l'oposició, ja havien anunciat que no assistirien al ple ja que han "prioritzat l'assemblea de càrrecs electes" que se celebrava també avui. Segons expliquen, és per aquest motiu que "hem emplaçat a l'equip de govern a sumar-se a la convocatòria del Consell de la República i aplaçar i deixar el ple per la propera setmana".

Per la seva part, des de l'equip de govern, la primera tinent d'alcalde, Núria Palau, ha exposat que a aquesta demanda de Borges per la República els va respondre que "tot i comprendre els moments que viu el país i ser conscients de la necessitat de recolzar iniciatives com aquesta, donada l'emergència que viu la capital de les Garrigues arran de la darrera llevantada de la setmana passada, i de la importància d'un Ple d'ordenances fiscals, hem decidit enviar un membre del seu grup municipal a l'Assemblea, en representació, però preferíem prioritzar el servei a la ciutadania borgenca i mantenir la celebració del ple prevista". Palau ha afegit que enviant una persona en representació a l'Assemblea i tenint en compte que la majoria de regidors i regidores del seu grup ja s'han inscrit a la iniciativa, el recolzament al Consell de la República és "evident". La regidora Ariadna Salla, de l'equip de govern, no ha estat present a la sessió.

Abans del debat i aprovació dels dos punts previstos a l'ordre del dia, el ple ha inclòs el punt de la sol·licitud de declaració de zona afectada per les fortes pluges de la setmana passada.

L'ordre del dia del ple i els resultats de les votacions del ple és el següent:

  • Sol·licitud de declaració de zona afectada per la llevantada dels passats 22 i 23 d'octubre (aprovat per la unanimitat dels sis regidors presents).
  • Aprovació de l'acta de la sessió anterior (aprovat per la unanimitat dels sis regidors presents).
  • Aprovació inicial de la modificació de diverses ordenances fiscals per a l'exercici 2020 i següents (aprovat per la unanimitat dels sis regidors presents).
Imatge d'arxiu del ple de les Borges Blanques.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa