Arxiu sonor

  Plens de l'Ajuntament

  Divendres, 20 de desembre de 2019

Sessió plenària extraordinària de l'Ajuntament de les Borges del 19 de desembre del 2019

L'Ajuntament de les Borges va celebrar, el passat dijous, 19 de desembre, a les 20.00 hores, una sessió plenària extraordinària, la darrera de l'any 2019. La sessió va començar amb 12 regidors en lloc dels 13 habituals, ja que hi faltava la regidora Montserrat Casals, que es va incorporar durant el debat de l'aprovació del pressupost municipal.

La sessió va començar amb la votació del caràcter d'urgència de la inclusió a l'ordre del dia d'una moció per reclamar la nul·litat de la sentència i la llibertat immediata d'Oriol Junqueras i la resta de presos i preses polítiques.

Com a punt destacat de la sessió, s'hi ha aprovat, amb els vots en contra dels sis edils de Borges per la República, el nou pressupost municipal per a l'any 2020, que puja un total de 9.255.007,11 euros, registrant un augment del 23,61% respecte al d'aquest any.

L'ordre del dia del ple i el resultat de les votacions ha estat el següent:

  1. Aprovació inicial de l'expedient 06/2019 de modificació del pressupost municipal 2019 mitjançant suplement de crèdit (7 vots a favor de l'equip de govern i 5 abstencions de Borges per la República).
  2. Aprovació inicial de la modificació de l'ordenança reguladora de les bases per a la concessió de subvencions en matèria de promoció econòmica (aprovat per la unanimitat dels 12 regidors presents).
  3. Aprovar inicialment el pressupost 2020 de l'Ajuntament de les Borges Blanques, la plantilla de personal i la relació de llocs de treball (7 vots a favor de l'equip de govern i 6 en contra de Borges per la República).
  4. Aprovació de la formalització d'una operació de treaoreria amb CaixaBanc per un valor de 200.000 euros (7 vots a favor de l'equip de govern i 6 abstencions de Borges per la República).
  5. Moció per reclamar la nul·litat de la sentència i la llibertat immediata d'Oriol Junqueras i la resta de presos i preses polítiques (aprovada per la unanimitat dels 13 regidors).
El darrer ple de l'any 2019.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa