Arxiu sonor

  Plens de l'Ajuntament

  Dimarts, 14 d'abril de 2020

Sessió plenària extraordinària de l'Ajuntament de les Borges del 9 d'abril del 2020

El passat dijous, 9 d'abril, a les 20.15 hores, l'Ajuntament de les Borges va celebrar una sessió plenària extraordinària que, a causa del confinament provocat per la crisi del Covid-19, es va realitzar per primera vegada a través de videoconferència, i que es pot recuperar al canal de Youtube de l'Ajuntament de la capital de les Garrigues.

El ple va aprovar la concertació de tres operacions de tresoreria, amb diferents entitats bancàries, per un import total d'1.250.000 euros. Prèviament, la sessió plenària també va posar a votació la celebració dels òrgans col·legiats de forma telemàtica mentre duri el confinament. També es va donar llum verda a la proposta de destinar la indemnització a percebre pels set regidors de l'equip de govern, en concepte d'assistència al ple i a la Comissió Informativa anterior, a un centre d'investigació epidemiològica lleidatà. Per la seva banda, els 6 regidors de l'oposició ja havien anunciat públicament que destinarien la indemnització a percebre en concepte d'assistència a la sessió a l'adquisició de dispositius per a la docència online o l'accés a internet de l'alumnat dels centres educatius.

L'ordre del dia del ple i el resultat de les votacions és el següent:

  1. Acordar la celebració de les sessions dels òrgans col·legiats pel sistema de videoconferència mentre duri l'estat d'alarma (aprovat per la unanimitat dels 13 regidors).
  2. Aprovació de la concertació d'una operació de tresoreria per import de 250.000 euros amb l'entitat Caixa d'Enginyers (aprovat amb 7 vots a favor de l'equip de govern i 6 abstencions de Borges per la República).
  3. Aprovació de la concertació de dues operacions de tresoreria per import de 600.000 euros i 400.000 euros amb l'entitat Caixabank, SA i Ibercaja, SA, respectivament (aprovat amb 7 vots a favor de l'equip de govern i 6 abstencions de Borges per la República).
Imatge d'arxiu d'un ple de l'Ajuntament de les Borges Blanques.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa