Arxiu sonor

  Plens de l'Ajuntament

  Dilluns, 28 de setembre de 2020

Sessió plenària ordinària de l'Ajuntament de les Borges del 24 de setembre del 2020

L'Ajuntament de les Borges va celebrar, el passat dijous, 24 de setembre, a les 20 hores, la sessió plenària ordinària corresponent al mes de setembre. Pots escoltar-lo íntegre a l'apartat 'fitxer d'àudio'.

L'ordre del dia del ple i el resultat de les votacions és el següent:

 1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior (aprovada per unanimitat dels 13 regidors).
 2. Ratificar el Decret d'Alcaldia núm. 354/2020 de 3 de setembre d'esmena d'errors en el procediment de contractació de l'obra 'Construcció de l'Arxiu comarcal de les Garrigues' (aprovada per set vots a favor de l'equip de govern i sis abstencions de Borges per la República).
 3. Aprovació del Compte General de la coporació exercici 2019 (aprovada per set vots a favor de l'equip de govern i sis vots en contra de Borges per la República).
 4. Aprovar la proposta de modificació de la Trama Urbana Consolidada (TUC) de les Borges Blanques (aprovada per set vots a favor de l'equip de govern i sis abstencions de Borges per la República).
 5. Aprovar la proposta de nomenament de Jutge de Pau titular i substitut (aprovada per unanimitat dels 13 regidors).
 6. Proposar la designació de festes locals per a l'any 2021 (aprovada per unanimitat dels 13 regidors).
 7. Moció del grup de Borges per la República per la compra de l'immoble conegut com cal Menso (set vots en contra de l'equip de govern i sis a favor de Borges per la República).
 8. Moció del grup de Borges per la República per avançar cap a una fiscalitat més justa i progressiva (set vots en contra de l'equip de govern i sis a favor de Borges per la República).
 9. Moció del grup de Borges per la República per la identificació i retirada de fibrociment a les Borges Blanques (set vots en contra de l'equip de govern i sis a favor de Borges per la República).
 10. Informe de les gestions dutes a terme pels regidors/es.
 11. Donar compte dels decrets dictats per l'alcaldia.
 12. Precs i preguntes.
Imatge d'arxiu del ple de l'Ajuntament de les Borges Blanques.

  Pujar

 • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa