Arxiu sonor

  Al dia

  Dimecres, 16 de gener de 2013

L'oli d'oliva verge extra és el més ric en vitamines i nutrients beneficiosos per al nostre cos i és saludable tant cru com cuit

Antonieta Barahona, metgessa especialista en nutrició, explica que l'oli d'oliva és un element fonamental dins d'una dieta equilibrada. L'oli verge extra té la mateixa proporció de calories que qualsevol altre greix animal o vegetal i que, per tant, ens fa acumular calories com tots els altres. La diferència és, però, que l'oli d'oliva verge extra és el que més vitamines aporta al nostre organisme i és útil per a regular el colesterol i, en conseqüència, per evitar malaties cardiovasculars. A la cuina, el nostre oli és el millor tant pel que fa a gust i a propietats nutricionals, ja que és el que més tard s'oxida en el procés de cocció.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa