Arxiu sonor

  Plens de l'Ajuntament

  Divendres, 18 de febrer de 2022

Sessió plenària extraordinària de l'Ajuntament de les Borges Blanques del 17 de febrer del 2022

L'Ajuntament de les Borges va celebrar, el passat dijous, 17 de febrer, a les 19 hores, un ple extraordinari. Podeu escoltar l'àudio del desenvolupament del ple a l'arxiu de sota o bé veure'l aquí.

L'ordre del dia del ple i el resultat de les votacions és el següent:

Abans de debatre l'ordre del dia previst, es va votar l'esmena per incorporar l'informe de la CHE, que va ser aprovada per la unanimitat dels regidors.

  1. Ratificació de l'acord d'aprovació provisional de la modificació puntual del Pla Especial Urbanístic Complex Hoteler Masia Salat de les Borges Blanques (aprovat per unanimitat dels regidors).
  2. Proposta d'aprovació definitiva del Pla de Millora Urbana del carrer La Placeta, 79 (aprovat per unanimitat dels regidors).
  3. Aprovació del modificat del contracte d'obra 'Projecte executiu de l'edifici de l'arxiu comarcal de les Garrigues a les Borges Blanques' (aprovat per unanimitat dels regidors).
  4. Aprovació de la modificació de l'annex d'inversions del pressupost general de l'Ajuntament de les Borges Blanques per a l'exercici 2022 (aprovat per unanimitat dels regidors).
Imatge d'arxiu del ple de l'Ajuntament de les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa