Arxiu sonor

  Plens de l'Ajuntament

  Divendres, 29 de juliol de 2022

Sessió plenària ordinària de l'Ajuntament de les Borges del 28 de juliol del 2022

L'Ajuntament de les Borges va celebrar, el passat dijous, 28 de juliol, a les 20.00 hores, la sessió plenària ordinària corresponent al mes de juliol. Podeu escoltar l'àudio del desenvolupament del ple, que es va celebrar telemàticament, a l'arxiu de sota. La regidora Montserrat Casals, de Borges per la República, va excusar la seva assistència.

L'ordre del dia del ple i el resultat de les votacions és el següent:

 1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior (aprovada per la unanimitat dels regidors).
 2. Aprovació de l'adhesió al Grup d'Acció Local (GAL) Associació Leader de Ponent (aprovada per la unanimitat dels regidors).
 3. Aprovació del Compte General de la Corporació exercici 2021 (aprovat amb 7 vots a favor de Junts per les Borges i 5 en contra de Borges per la República).
 4. Aprovació inicial de la modificació de l'ordenança fiscal número 24 reguladora del preu públic pel servei de la llar d'infants (aprovada per la unanimitat dels regidors).
 5. Aprovació inicial de l'expedient 08/2022 de modificació del pressupost municipal 2022 mitjançant crèdit extraordinari i suplement de crèdit (aprovat amb 7 vots a favor de Junts per les Borges i 5 en contra de Borges per la República).
 6. Donar compte de l'informe del PMP corresponent al 2on trimestre de 2022.
 7. Donar compte de l'informe de morositat corresponent al 2on trimestre de 2022.
 8. Aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança reguladora de les bases per a la concessió de subvencions per a la decoració de balcons en el marc de la campanya 'Borges en flor' (aprovada per la unanimitat dels regidors).
 9. Proposta d'aprovació inicial del Reglament d'ús del servei de recàrrega de vehicles elèctrics i/o híbrids endollables al municipi de les Borges Blanques (aprovada per la unanimitat dels regidors).
 10. Moció en defensa dels Jutjats de Pau (aprovada per la unanimitat dels regidors).
 11. Moció en favor del Correllengua 2022 (aprovada per la unanimitat dels regidors).
 12. Moció presentada pel grup Borges per la República per l'aprovació del manifest de l'acord social per l'amnistia i l'autodeterminació (aprovada per la unanimitat dels regidors).
 13. Moció  presentada pel grup Borges per la República per subvencionar les penyes de la Festa Major de les Borges (aprovada per la unanimitat dels regidors).     
 14. Moció de rebuig de la suspensió de la presidenta del Parlament, Laura Borràs (aprovada amb 7 vots a favor de Junts per les Borges i 5 en contra de Borges per la República).
 15. Informe de les activitats dutes a terme.
 16. Donar compte dels decrets dictats per Alcaldia.     
 17. Precs i preguntes.   
Imatge d'arxiu del ple de l'Ajuntament de les Borges.

  Pujar

 • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa