Arxiu sonor

  Plens de l'Ajuntament

  Dijous, 22 de desembre de 2022

Sessió plenària extraordinària de l'Ajuntament de les Borges del 21 de desembre del 2022

L'Ajuntament de les Borges va celebrar, el passat dimecres, 21 de desembre, a les 19 hores, una sessió plenària extraordinària. Podeu escoltar l'àudio del desenvolupament del ple a l'arxiu de sota. El ple no va comptar amb els regidors Maria Eugènia Porqueres i Marta Urgell, de Borges per la República.

L'ordre del dia del ple i el resultat de les votacions és el següent:

  1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior (aprovada per la unanimitat dels regidors presents).
  2. Acord per iniciar el procediment d'expropiació, pel sistema de taxació conjunta, de la totalitat i part de les finques per a l'execució del projecte de les actuacions específiques d'interès públic per a la construcció d'un itinerari per a vianants i bicicletes per a l'accés al cementiri municipal de les Borges Blanques (aprovat per la unanimitat dels regidors presents).
  3. Aprovació inicial del Pressupost general per a l'exercici 2023 de l'Ajuntament de les Borges Blanques, les bases d'execució, la plantilla de personal i relació de llocs de treball (aprovat amb els set vots a favor de Junts per les Borges i quatre en contra de Borges per la República).
  4. Modificació de l'autorització de despeses pluriennals (aprovada per la unanimitat dels regidors presents).
  5. Proposta d'aprovació inicial de l'ordenança municipal per a l'estalvi d'aigua (aprovada per la unanimitat dels regidors presents).
  6. Proposta d'acord d'aprovació del Pla Antifrau de l'Ajuntament de les Borges Blanques (aprovada per la unanimitat dels regidors presents).
Imatge d'arxiu del ple de l'Ajuntament de les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa