Arxiu sonor

  Sisde7

  Dimarts, 23 de maig de 2023

Candidats a l'alcaldia de les Borges a les eleccions municipals 26 maig del 2023. Núria Palau, actual alcaldessa de la capital garriguenca, de Junts per les Borges Blanques

Com és habitual en els comicis municipals, des de Ràdio les Borges, juntament amb Les Borges TV, hem parlat amb els candidats a l'alcaldia a les Borges Blanques a les properes eleccions del 28 de maig. Tal com vam explicar, enguany, s'han presentat cinc formacions polítiques: l'actual alcaldessa de la capital garriguenca, Núria Palau es torna a presentar amb el grup Junts per les Borges Blanques-Compromís Municipal (CM), Salvador Noguera és el cap de llista d'Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal (ERC-AM), Josep Ramon Farran va al capdavant de Borges per la República-per Tu (Bx Rep-xtu), el Partit Popular (PP) es presenta amb Jose Luis Pardo com a número 1 de la llista i Xavier Gispert Pedrol lidera el Partit dels Socialistes de Catalunya-Candidatura de Progrés (PSC-CP). 

Hem parlat amb cadascun d'ells per tractar diverses qüestions d'interès per als veïns i veïnes de les Borges per tal que puguin conèixer més a fons l'opinió dels alcaldables. Així doncs, hem fet referència als punts més destacats del programa que presenta cada formació o de les motivacions personals dels caps de llista i les seves expectatives, entre altres temes. 

Després d'una presentació de cadascun dels participants, les entrevistes inclouen els següents temes:

  1. Balanç del darrer mandat. 
  2. Prioritats de la formació en els pròxims quatre anys.
  3. Equipaments i urbanisme. 
  4. Infraestructures i mobilitat, en l'àmbit urbà i interurbà. 
  5. En l'àmbit econòmic i laboral, que potenciaríeu per afavorir la creació de nous llocs de treball.
  6. Medi ambient i gestió de residus.
  7. Cultura, associacionisme i esports.
  8. Defensa de Catalunya i la llengua.
  9. Expectatives electorals i possibles acords entre formacions. 

Acabem amb les entrevistes amb l'actual alcaldessa de la capital garriguenca, Núria Palau, que encapçala el grup Junts per les Borges Blanques.

José Luis Pardo, del Partit Popular, ha declinat la invitació d'aquesta emissora per participar en les entrevistes als candidats a l'alcaldia de la capital garriguenca. 

Aquí podeu veure el desenvolupament de l'entrevista en vídeo

Núria Palau, actual alcaldessa de les Borges, de Junts per les Borges Blanques al plató de Les Borges TV.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa