Notícies

RSS

Mostrant de 1 a 10 de 2942 notícies disponibles

 •   Dimarts, 23 de gener de 2018

  La presentació dels actes del centenari a la Diputació de Lleida (DDL).

  Presenten els actes previstos per commemorar el centenari del CF Juneda, que se celebra aquest any

  La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts la presentació dels actes que ha preparat el Club Futbol Juneda per celebrar el centenari de la seva fundació, entre els quals destaquen la presència dels veterans del Barça, tornejos, tertúlies, una xerrada de Carles Folguera, director de La Masia, i l'edició del llibre sobre la història del club, coincidint amb aquesta efemèride.

 •   Dimarts, 23 de gener de 2018

  Moments abans de la sortida de la 15a Cursa de l'Oli (foto: Lleida.com).

  L'organització de la Cursa de l'Oli fa públic que un atleta de la categoria ME que va acabar pujant al podi havia comès irregularitats

  L'organització de la Cursa de l'Oli, la 15a edició de la qual es va celebrar aquest passat diumenge al matí a les Borges Blanques en el marc de la 55a edició de la Fira de l'oli Qualitat Verge Extra i de les Garrigues, ha infomat, a través de les xarxes socials, que un atleta que va participar a la competició va fer trampes i va acabar pujant al podi, ocupant un lloc que no li corresponia, un fet que l'organització ha pogut acabar arreglant.

 •   Dimarts, 23 de gener de 2018

  Integrants del Cor Euricide de les Borges (foto: Cor Euricide).

  El Cor Euridice de les Borges celebra el seu 25è aniversari

  Aquest any, el Cor Euridice de les Borges Blanques celebra el seu 25è aniversari i ha preparat diverses activitats per a la commemoració. Per celebrar-ho, han creat una planificació cultural que va més enllà de la música i de l'àmbit de les Borges Blanques, ja que volen repercutir arreu de la comarca i de la província. D'aquesta manera, han preparat sis activitats per celebrar els 25 anys de la seva trajectòria, on participaran diverses agrupacions de reconegut nivell i trajectòria d'arreu de Catalunya i un cor del País Valencià.

 •   Dilluns, 22 de gener de 2018

  Foto de família de l'acte de cloenda del projecte.

  El projecte CATINDjove, de l'institut Josep Vallverdú de les Borges, culmina havent enviat 44 dispositius mòbils per ajudar en l'aprenentatge a nens de l'índia

  Fa 13 mesos, el gener del 2016, 19 alumnes de Tecnologia de l'aulABP de l'institut Josep Vallverdú de les Borges Blanques van posar en marxa una aventura solidària i educativa anomenada CATINDjove, que avui dilluns ha culminat amb un acte de cloenda en què hi han participat diverses autoritats.

 •   Dilluns, 22 de gener de 2018

  Una exposició d'edicions anteriors del projecte 'Biblioteques amb DO' a Juneda.

  Per quart any, la biblioteca Joan Duch de Juneda participa al projecte 'Biblioteques amb DO'

  El 2018 té lloc la sisena edició de 'Biblioteques amb DO', el projecte que porta la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya, i en el que participa, per quart any, la biblioteca Joan Duch, de Juneda, que ha programat diverses activitats en el marc d'aquesta iniciativa del 31 de gener al 24 de febrer. Amb la iniciativa 'Biblioteques amb DO' es vol subratllar l'arrelament de cada servei bibliotecari amb l'entorn al qual s'adreça i pertany.

 •   Dilluns, 22 de gener de 2018

  Les consultes o queixes es podran fer al Centre Cívic (foto: SomGarrigues).

  L'equip del Síndic de Greuges, el 30 de gener, a les Borges

  El proper dimarts, 30 de gener, l'equip del Síndic de Greuges de Catalunya serà a les Borges Blanques per atendre les persones i entitats que vulguin fer consultes o exposar les seves queixes en relació amb la vulneració dels seus drets per part de les administracions públiques i de les empreses que presten serveis generals (aigua, llum, gas, etc.).

 •   Diumenge, 21 de gener de 2018

  L'acte de cloenda de la Fira de l'Oli 2018.

  La 55a Fira de l'Oli de les Borges deixa un impacte econòmic de més d'1,5 milions d'euros al territori, segons els organitzadors

  La 55a edició de la Fira de l'Oli de Qualitat Verge Extra i de les Garrigues ha tancat les seves portes aquest diumenge al vespre amb un balanç positiu tant pel que fa a la participació d'expositors (més de 160 en total i havent batut el rècord del 2015 d'assistència de productors d'oli) com d'assistència de públic al certamen.

 •   Diumenge, 21 de gener de 2018

  Camins de Verdor.

  Camins de Verdor, Dauliba i Molí del Set ens expliquen el seu projecte i com avaluen la seva participació a la Fira de l'Oli

  Des de Ràdio les Borges hem parlat amb tres expositors participants a la 55a edició de la Fira de l'oli de qualitat verge extra i de les Garrigues. Just el dia de la meitat del certamen, el dissabte, i en plena feina al seu estand, representants de tres marques d'oli ens han atès i els hem demanat que ens expliquin una mica el seu projecte, si és el primer any que participen a la Fira i si repetiran i si estan satisfets de la repercussió del certamen.

 •   Diumenge, 21 de gener de 2018

  Participants al Dia de la Comarca de la 55a Fira de l'Oli i les Garrigues que ha encapçalat l'alcaldessa de Girona (foto: Aj. Borges).

  Aquest matí s'ha celebrat el Dia de la Comarca a les Borges presidit per l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas

  Avui matí de diumenge, 21 de gener, el Consell Comarcal de les Garrigues ha celebrat el Dia de la Comarca a la sala de la Cooperativa de Sant Isidre de les Borges Blanques, en el marc de la 55a Fira de l'Oli Verge Extra i les Garrigues. Villas ha agraït a l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, la seva participació en l'acte, que ha presidit, i la voluntat de participar amb les Garrigues per teixir col·laboració entre els dos territoris en matèria de promoció econòmica i turística.

 •   Diumenge, 21 de gener de 2018

  El moment de la sortida de la Cursa de l'Oli.

  El borgenc Roger Estradé i Mireia Sosa, guanyadors de la 15a Cursa de l'oli

  El borgenc Roger Estradé, de l'Associació Atlètica Xafatolls, ha estat el vençedor de la classificació general masculina de la 15a edició de la Cursa de l'Oli, que s'ha disputat aquest matí en el marc de la 55a Fira de l'Oli de les Borges. La general femenina se l'ha endut Mireia Sosa, també del Xafatolls.

  Pujar

 • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa