Notícies

RSS

Mostrant de 1 a 10 de 5078 notícies disponibles

 •   Dijous, 28 de maig de 2020

  Les inscripcions a les estades ja esta oberta (foto: Consell Esportiu de les Garrigues).

  El Consell Esportiu de les Garrigues ja té a punt les estades multiesportives a diversos pobles de la comarca

  El Consell Esportiu de les Garrigues ja té a punt les estades multiesportives per aquest estiu amb la temàtica d'enguany 'Vine a fer la volta al món'. Està destinada als nens entre P3 i sisè i es farà els matins, de 9 a 13 hores. Les estades, que es faran durant el mes de juliol, comptaran amb esports diversos, activitats BTT, jocs cooperatius, activitats manuals, activitats a la natura, i activitats d'aigua i a la piscina. Com cada any, es faran a diversos pobles de la comarca com Arbeca, Bovera, Castelldans, Cervià, el Soleràs, els Omellons, Juncosa, Juneda, l'Albagés, l'Espluga Calba, la Granadella i la Pobla de Cérvoles. Aquest any, a causa de l'excepcionalitat de l'estat d'alarma sanitària, les estades es faran amb mesures de protecció, seguretat i higiene.

 •   Dijous, 28 de maig de 2020

  Jugadors i l'entrenador del FS Borges.

  El Futbol Club Borges, el Futbol Sala Borges i el Futbol Sala Juneda pugen de categoria

  La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha decidit, finalment, els equips que pugen de categoria, fet que ha confirmat l'ascens del Futbol Club Borges, el Futbol Sala Borges i el Futbol Sala Juneda. En una circular publicada avui, la FCF ha establert que "la classificació final de cada competició i grup serà l'existent en data 13/3/20, comptant-se doncs els resultats obtinguts pels equips fins al moment en què es va produir l'aturada de les competicions". A més, la Federació ha resolt no aplicar descensos i que no hi hagi campions.

 •   Dijous, 28 de maig de 2020

  Imatge d'arxiu del mercat dels dimarts a les Borges.

  Salut confirma que Lleida no passa a la fase 2 després del brot detectat

  Avui dijous, 28 de maig, el departament de Salut ha confirmat que la regió sanitària de Lleida es mantindrà, almenys una setmana més, en la fase 1, que va començar el 18 de maig, pel repunt de casos. Això és degut al fet que l'Agència de Salut Pública va detectar cadenes de transmissió de la covid-19 que han fet triplicar la taxa d'incidència, fet determinant perquè les autoritats sanitàries hagin optat per no demanar el pas a la fase 2 de la regió sanitària de Lleida.

 •   Dijous, 28 de maig de 2020

  La iniciativa es preveu que comenci a principis de juliol (foto: Aj. Granadella).

  L'Ajuntament de la Granadella destina 16.500 euros procedents de festes a ajuts per a la reactivació dels comerços i serveis locals afectats pel covid-19

  L'Ajuntament de la Granadella ha decidit destinar 16.500 euros, procedents de festes, a ajuts per a la reactivació dels comerços i serveis locals afectats pel covid-19. D'aquesta manera, "l'objecte de la línia de subvencions consisteix a promoure la reactivació econòmica dels comerços i serveis oberts al municipi que han estat afectats per la crisi sanitària actual". La iniciativa consisteix que el consistori emetrà vals numerats de la 'moneda local' per un import de 5 euros cadascun per a ser bescanviats als comerços i serveis locals adherits. Els vals, que s'anomenaran 'Granadeuros', s'entregaran a les persones majors de 18 anys empadronades al municipi de la Granadella. Els vals seran acumulables i hauran de representar, com a màxim, el 50% de l'import de la compra o servei. El termini per a poder gastar els vals serà fins al 30 de setembre d'enguany.

 •   Dimecres, 27 de maig de 2020

  Les noves mesures de prevenció de la Covid-19 a l'Espai Macià de les Borges (foto: Aj. Borges).

  Les Borges treu a licitació la reparació del ferm dels camins de la Font Vella i de les Verdunes, i del carrer Carrasco i Formiguera

  Avui dimecres, 27 de maig, la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de les Borges Blanques ha aprovat l'expedient de contractació, i en conseqüència la convocatòria de licitació, de les obres de reparació i millora del ferm del Camí de la Font Vella, del Camí de les Verdunes i del Carrer Carrasco i Formiguera. L'actuació es durà a terme en aquells trams que resulta prioritària l'actuació per causa de la seguretat viària de la capital garriguenca, segons l'informe tècnic de l'arquitecte municipal. Segons ha exposat el regidor d'Urbanisme, Daniel Not, "els espais a reparar presenten irregularitats notables que dificulten el trànsit i poden representar perills per als vehicles en cas que avanci el seu deteriorament". A més a més, el regidor ha afegit que "l'estat de deterioració s'ha agreujat per les llevantades dels darrers temps".

 •   Dimecres, 27 de maig de 2020

  Per a participar a l'activitat cal fer inscripció prèvia (foto: AECC Lleida).

  L'AECC Lleida organitza un taller on-line per ajudar a afrontar la por al contagi de la covid-19 a pacients oncològics i familiars

  Segons l'AECC, la crisi sanitària provocada pel covid-19 està causant una situació d'emergència en càncer, "provoca un impacte econòmic-laboral, sanitari, psicològic i científic en una població que ja és vulnerable". D'aquesta manera, informen que "els ajornaments en els tractaments i retards en les proves, entre altres" estan provocant una emergència en malalts amb càncer. Des de l'AECC, han fet arribar al Govern aquesta alerta amb l'objectiu "que es tingui en compte la situació de la vulnerabilitat d'aquesta població, es dissenyin mesures ajustades a les seves necessitats i es protegeixi a les famílies amb càncer". Arran del resultat d'aquest estudi, i veient que molts malalts de càncer tenen por al contagi, l'AECC Lleida realitzarà un taller per ajudar a gestionar aquest sentiment en pacients de càncer. El taller s'impartirà de manera digital el dimarts, 2 de juny, a les 11 hores del matí, a càrrec d'Aida Anglès, psicòloga de l'AECC Lleida.

 •   Dimecres, 27 de maig de 2020

  Un dels lots de recompensa, amb productes de les cooperatives (foto: Ponent Coopera).

  La campanya de micromecenatge #dESSconfinemPonent aconsegueix recaptar més de 7.000 euros

  La campanya de micromecenatge #dESSconfinemPonent impulsada per Ponent Coopera, l'Ateneu Cooperatiu de les Terres de Lleida, amb la implicació de diferents entitats i organitzacions de l'Economia Social i Solidària de Ponent, ha aconseguit recaptar 7.055 euros per donar suport econòmic al teixit cooperatiu del territori per continuar la seva activitat i fer front a la crisi i a la situació d'emergència actual.

 •   Dimecres, 27 de maig de 2020

  Els danys produïts pel temporal a les Borges Blanques (foto: arxiu).

  El Consell de Ministres aprova dos Reials Decrets pels quals es concedeixen ajudes a les explotacions agràries i ramaderes afectades per la DANA

  El Consell de Ministres va aprovar ahir dos Reials Decrets pels quals es concedeixen ajudes a les explotacions agràries i ramaderes afectades per la Depressió Aïllada en Nivells Alts (DANA) i els sinistres del 2019 que van ocasionar danys tant en producció com en elements de les explotacions agràries.

 •   Dimecres, 27 de maig de 2020

  El Departament d'Agricultura i les DO impulsaran una campanya de comunicació per posar en valor els vins catalans (foto: DARP).

  El Departament d'Agricultura i les DO impulsaran una campanya de comunicació per promoure els vins de les DO catalanes

  La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, i les Denominacions d'Origen catalanes han acordat impulsar una campanya de comunicació per a promoure els vins catalans. En total s'hi destinaran 100.000 euros, dels quals 25.000 euros els aportaran les DO i 75.000 el Departament d'Agricultura, a través de l'INCAVI.

 •   Dimarts, 26 de maig de 2020

  Els jugadors de l'Asisa Borges Vall per la temporada que ve (foto: CTT Borges).

  L'Asisa Borges Vall disputarà la Superdivisió amb tres palistes catalans

  L'Asisa Borges Vall, el primer equip del Club Tennis Taula Borges, ja ha format la plantilla per afrontar la nova temporada a la Superdivisió espanyola, que estarà integrat tres palistes catalans: Marc Duran, Joan Masip i Albert Vilardell. Duran i Masip continuen una temporada més a l'equip de Superdivisió i Albert Vilardell, amb tan sols disset anys, fa el salt a la màxima categoria provinent del segon equip del Borges.

  Pujar

 • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa