Notícies

RSS

Mostrant de 1 a 10 de 5579 notícies disponibles

 •   Dilluns, 8 de març de 2021

  Un tram de l'LV-2012 entre l'Espluga Calba i Fulleda (foto: Google Maps).

  El projecte de millora del tram de la carretera LV-2012 entre l'Espluga Calba i Fulleda, a exposició pública

  El Ple de la Diputació de Lleida, en sessió de 18 de febrer de 2021, va acordar l'aprovació inicial del projecte constructiu, de condicionament, eixample, millora i pavimentació asfàltica del tram de la carretera LV-2012 entre l'Espluga Calba i Fulleda, que actualment està en molt males condicions.

 •   Dilluns, 8 de març de 2021

  Una imatge de la presentació telemàtica del pla.

  Presenten el pla de reactivació socioeconòmica de les Garrigues arran de la crisi generada per la covid-19

  El Consell Comarcal de les Garrigues va presentar el passat dijous, 4 de març, de forma telemàtica, el Pla de reactivació socioeconòmica de les Garrigues arran de la crisi generada per la covid-19, per tal de poder identificar i posar en pràctica un conjunt de mesures que contribueixin a una major recuperació del teixit empresarial i social de la comarca arran de la crisi generada per la pandèmia. Les accions presentades han estat pressupostades per un valor de 2.124.200 euros i caldrà cercar aquests diners per portar les accions a terme.

 •   Divendres, 5 de març de 2021

  L'any passat es va fer una taula rodona i una xocolatada al Terrall (foto: Aj. Borges Blanques).

  Les Borges se suma a la celebració del Dia Internacional de la Dona amb una desena d'activitats

  Tal com vam informar des d'aquesta emissora, diversos pobles i associacions de la comarca han organitzat activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona que se celebrarà el pròxim dilluns, 8 de març. Pel que fa a l'Ajuntament de les Borges, en una nova celebració marcada per la pandèmia, el consistori municipal ha optat per fer una desena d'actes, la majoria en línia i distribuïts en diversos dies, que van des de presentacions en línia i taules rodones, fins a concerts i passejades amb aforament limitat.

 •   Divendres, 5 de març de 2021

  La formació es farà de 19 a 21 hores (foto: Aj. Borges Blanques).

  El CEI de les Borges organitza una nova càpsula formativa en línia

  El Centre d'Empreses Innovadores de les Borges Blanques ha organitzat una nova càpsula formativa en línia amb el títol 'El text en el context. Eines bàsiques per comunicar amb èxit'. El curs, que serà a càrrec de Ferran Gonzàlez, es farà el dimarts, 9 de març, de 19 a 21 hores. Els participants a la càpsula, que és gratuïta i està oberta a qualsevol persona o empresa interessada, aprendran eines bàsiques de comunicació verbal, para verbal i no verbal perquè el seu missatge s'adapti de manera efectiva a totes les situacions. Els requisits tècnics per a l'alumnat, que han de realitzar inscripció prèvia, consisteix a tenir un correu electrònic, ordinador de sobretaula o portàtil amb sortida de so, connexió a internet i webcam i micròfon per interactuar amb el professor.

 •   Divendres, 5 de març de 2021

  Les noves mesures tindran una vigència, de moment, de set dies més.

  A partir de dilluns, noves mesures anticovid

  Ahir dijous, 4 de març, Salut va anunciar les noves mesures anticovid que entren en vigor a partir de dilluns vinent, 8 de març, Com la setmana anterior, tal com vam informar des d'aquesta emissora, les modificacions de les restriccions seran vigents durant set dies, fins al 15 de març. Com a novetats, la restauració pot oferir servei de taula de manera continuada, des de les 7.30 fins a les 17 hores. Pel que fa a educació, el Procicat ha decidit que tots els cursos universitaris poden ser presencials fins al 30% d'aforament, però cada universitat decidirà com aplica aquesta limitació. Pel que fa a l'àmbit esportiu, la principal novetat és la represa de lligues federades de més grans de 16 anys. Es mantenen suspeses la resta, excepte les d'àmbit estatal i professional, i les que donen accés a competicions estatals. Totes les competicions s'han de fer sense públic.

 •   Divendres, 5 de març de 2021

  El sindicat considera necessària una protecció jurídica de les pageses.

  Unió de Pagesos treballa per aconseguir la igualtat entre la pagesia i per a la superació dels estereotips de gènere

  El sector social de Dones d'Unió de Pagesos, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de les Dones el 8 de març, reclama una xarxa de comunicacions suficient a les àrees rurals de Catalunya i la millora dels equipaments assistencials i de les escoles en aquestes zones, "indispensables per treballar i per viure-hi", i recorda que treballa per impulsar la igualtat entre la pagesia i per a la superació dels estereotips de gènere "perquè aquests factors són la garantia de futur com a sector estratègic al país".

 •   Divendres, 5 de març de 2021

  La nau està situada als voltants del carrer Principat d'Andorra d'Arbeca (foto: Google Maps).

  Denuncien un presumpte segrest a Arbeca

  Ahir dijous, 4 de març, els Mossos d'Esquadra van rebre un avís, cap a mig matí, d'un home que, presumptament, havia estat retingut contra la seva voluntat durant la nit en un magatzem del carrer Principat d'Andorra d'Arbeca.

 •   Divendres, 5 de març de 2021

  L'estació de recàrrega de vehicles elèctrics a les Borges (foto: Aj. Borges).

  Finalitzen els treballs d'instal·lació de l’estació de recàrrega de vehicles elèctrics al passeig del Terrall de les Borges

  Les Borges Blanques ja té a punt la seva estació de recàrrega de vehicles elèctrics al Passeig del Terrall després que aquesta setmana hagin acabat les obres, tot i que el punt de subministrament, a càrrec d'una empresa especialitzada, encara no s'ha posat en funcionament i s'està pendent dels darrers tràmits administratius per poder-lo inaugurar oficialment, segons informen des de l'equip de govern.

 •   Dijous, 4 de març de 2021

  L'Ajuntament entregarà tot el material necessari als veïns i comerços.

  A partir del 15 de març, la recollida de residus a la Granadella es farà mitjançant el porta a porta

  L'Ajuntament de la Granadella ha informat que, a partir del 15 de març, s'implantarà el sistema de recollida de residus porta a porta. El nou sistema consistirà en treure davant la porta de casa les fraccions de resta, orgànica, envasos lleugers i paper i cartró segons el calendari de recollida establert enlloc de dipositar-les en els contenidors oberts a peu de carrer. Amb això es pretén incentivar el reciclatge al poble premiant les famílies i els comerços que reciclin més.

 •   Dimecres, 3 de març de 2021

  Voluntaris de la Creu Roja fent sensibilització pels carrers de les Borges (foto: Creu Roja Garrigues).

  Creu Roja de Lleida posa en marxa la iniciativa 'Voluntariat Agents Promotors de la Salut' per sensibilitzar a la població sobre la pandèmia sanitària

  Creu Roja de Lleida, amb la col·laboració del Departament de Salut de la Generalitat, el Departament de Treball, Afers Socials i Família i el departament de Salut Socors, va posar en marxa el passat mes de gener el projecte 'Voluntariat Promotor de la Salut', un programa que té com a objectiu "sensibilitzar la població i, molt especialment la població en risc de vulnerabilitat, sobre la necessitat de seguir les indicacions de les autoritats sanitàries per tallar les cadenes de transmissió comunitària". D'aquesta manera, la campanya també vol apel·lar a la responsabilitat individual i col·lectiva per fer frenar la corba de contagis de covid-19.

   

  Pujar

 • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa