Notícies

  Dijous, 9 de maig de 2013

L’Ajuntament de la Granadella crea una borsa de treball i de projectes

Es complementa amb microcrèdits i els serveis del Viver d’Empreses Garrigues Altes

L'Ajuntament de la Granadella ha creat una borsa de treball per a persones i empreses. Aquesta borsa va dirigida, per una banda, a persones de les Garrigues Altes que busquen feina i, per altra, a empreses de la zona que puguin realitzar activitats empresarials. El servei està gestionat pel Servei de Promoció Econòmica municipal i els currículums, tant de persones com d'empreses, s'han d'entregar al Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de la Granadella. La finalitat de la borsa és posar en contacte oferta i demanda de treball però també posar en contacte tant demanda com oferta de projectes empresarials. L'àmbit d'actuació de la borsa és les Garrigues Altes.

El Departament de Promoció Econòmica de la Granadella, arran d'un conveni amb Microbank de "la Caixa", també ofereix microcrèdits als emprenedors i empresaris de la zona. Els microcrèdits poden arribar fins als 25.000 euros i per accedir-hi cal disposar d'un pla d'empresa i informe de viabilitat favorable del projecte. Altres serveis que s'ofereixen per a la creació d'empreses és el Viver d'Empreses Garrigues Altes, que ja està al 75% de la seva capacitat, amb 3 dels 4 despatxos ocupats amb 4 empreses (2 comparteixen despatx).

L'execució d'aquests projectes s'emmarca dins el Pla de Desenvolupament Local Oliturisme i Economia del Coneixement de les Garrigues Altes. L'Ajuntament de la Granadella ha acordat destinar-hi part dels ingressos procedents de les centrals eòliques al seu municipi amb la finalitat el crear activitat econòmica i ocupació per frenar l'envelliment de la població i l'emigració de la població jove de les Garrigues.

Una de les empreses ubicades al viver de la Granadella (foto: Aj. de la Granadella)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa