Notícies

  Dilluns, 13 de maig de 2013

Més de 200 participants a la 1a Marxa BTT PitAmunt de Puiggròs

Amb dos recorreguts de 64 i 44 quilòmetres respectivament

Ahir diumenge, 12 de maig, va tenir lloc la 1a Marxa BTT PitAmunt de Puiggròs, una marxa cicloturista en BTT, organitzada pel Club Ciclista Puiggròs i l'Ajuntament de localitat, que ha recorregut els camins de la comarca de les Garrigues amb dues rutes, una de 44 quilòmetres i 842 metres de desnivell acumulat i una altre, de major dificultat, de 64 quilòmetres i 1.400 metres de desnivell acumulat que ha comptat amb més de 200 participants.

En categoria masculina ha guanyat la cursa llarga Albert Massana (CC Terres de Lleida). En categoria femenina la guanyadora ha estat Ramona Gabriel (Blue Motors). Pel que fa a la cursa de 44 quilòmetres, els guanyadors han estat Joan Amadeu (Blue Motors) i Sara Vellido (MotoClub Segre) en categoria masculina i femenina respectivament.

La cursa ha travessat els pobles de Puiggròs, Arbeca, els Omellons, Fulleda, Tarrés, Vinaixa i Espluga Calba. Els participats s'han donat cita a les 9.00 hores a la plaça l'Ajuntament de Puiggròs, on també estava instal·lada l'arribada.

El president del Club ciclista de Puiggròs i regidor de l'Ajuntament de Puiggròs, Òscar Ruera, ha explicat que "la cursa ha estat tot un èxit ja que s'ha superat amb escreix el número de participants esperats i la cursa ha permès conèixer paratges de la comarca de gran interès cultural i natural".

Els ciclistes, poc després de la sortida (foto: Aj. de Puiggròs)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa