Notícies

  Dimecres, 15 de maig de 2013

Obres a l'accés de l'escola Joan XXIII per millorar-ne la seguretat

L'objectiu és evitar que l'entrada del col·legi quedi oberta i que algun alumne pugui marxar sense permís

L'Ajuntament de les Borges ha condicionat el pati compartit de l'escola Joan XXIII i de la Llar d'Infants municipal construint-hi una tanca que separa els dos centres educatius i que té una porta d'entrada exclusiva per a l'escola. L'objectiu d'aquesta mesura és millorar la seguretat dels alumnes, sobretot durant les hores d'entrada i sortida al centre.

Segons la regidora d'Educació i Joventut, Maria Fusté, "l'actuació era necessària per garantir una major protecció dels infants de l'escola Joan XXIII i poder controlar millor l'accés al centre. Des de l'Ajuntament hem optat per separar aquests espais amb l'objectiu d'evitar que l'entrada de l'escola quedi oberta i que algun alumne pugui marxar sense permís".

D'aquesta manera la porta d'entrada del recinte educatiu, al carrer Diagonal, estarà oberta per a que els pares i mares dels alumnes de la Llar d'Infants, centre que compta amb un horari molt més flexible que l'escola, puguin entrar a buscar i a deixar els seus fills.

No obstant, i per garantir la seguretat dels nens i nenes de l'escola Joan XXIII, la nova porta d'accés al centre, ubicada a la tanca recentment instal·lada, només s'obrirà a les hores d'entrada i sortida, és a dir a les 09.00 hores, a les 12.00 hores, a les 15.00 hores i a les 17.00 hores.

D'altra banda l'Ajuntament revisarà properament les sortides d'emergència de la Llar d'Infants i s'hi faran les accions pertinents si s'escau. Les modificacions també inclouran la col·locació de jocs infantils i diversos tipus de flors al pati d'aquest centre.

Tanca instal·lada a l'interior del recinte (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa