Notícies

  Dilluns, 10 de juny de 2013

L’INS Josep Vallverdú de les Borges entrega les orles de final de curs

En un acte celebrat al Pavelló de l'Oli de les Borges

Unes 600 persones, entre alumnes, personal docent i familiars van participar el passat divendres en l'acte de lliurament de les orles de final de curs de l'INS Josep Vallverdú de les Borges. L'acte, celebrat al Pavelló de l'Oli, va tenir com a protagonistes a un centenar d'estudiants de 4rt d'ESO, de 2n de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Mitjà d'Equips i Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques i de Gestió Administrativa.

L'acte va estar presidit per l'alcalde de les Borges, Enric Mir, el vicepresident del Consell Comarcal de les Garrigues, Francesc Mir, la directora del centre, Antonieta Bernat, la cap d'estudis, Maria Carme Calderó, i el president de l'AMPA de l'INS Josep Vallverdú, Albert Quintillà.

Durant la festa també es van lliurar la 12a edició dels premis Àngel Giné, dos premis als millors treballs de Crèdit de Síntesi a Cicles Formatius i quatre guardons als millors Treballs de Recerca de Batxillerat. Els treballs premiats van ser "L'últim minuet: 99 exercicis d'estil", "El despertar del capitalisme", "Estudi del principi actiu d'alguns medicaments" i "Un glop des de l'antiguitat a l'actualitat. Elaboració d'Hidromel", obres que van ser explicades pels seus autors. D'altra banda tres estudiants de Batxillerat que van obtenir una qualificació de 9 o més van ser guardonats amb el II Premi Carlos Chesa als millors expedients acadèmics.

Per la seva part la regidora Maria Fusté ha valorat positivament aquest acte "que té lloc en un moment clau per la vida dels alumnes, ja que significa un canvi d'etapa o bé l'entrada al món universitari i al laboral". L'acte, organitzat per l'Institut Josep Vallverdú i l'AMPA del centre, amb la col·laboració de l'Ajuntament, es va tancar amb l'actuació del Cor Eurídice, les fotos dels alumnes i un refrigeri.

Un moment de l'acte de lliurament de les orles als joves (foto: Aj. de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa