Bona actuació dels equips locals aquest cap de setmana

La major part dels conjunts garriguencs han obtingut una victòria en els partits disputats en la darrera jornada   Dilluns, 18 de febrer de 2013
Imatge d'un enfrontament del DKV Borges Vall contra el Gabitec de Ceuta. (Foto: CTT Borges)

Bona actuació dels equips locals aquest cap de setmana. La majoria dels conjunts garriguencs han superat amb una victòria les competicions que han tingut lloc el passat cap de setmana.

És el cas dels equips de futbol que juguen en la segona categoria catalana. El Borges va guanyar per dos gols a un a casa contra el Tremp, l'Albi per un gol a sis fora de casa contra el Miralcamp i, finalment, el Juneda, que va guanyar per zero gols a tres al camp del Balaguer.

Encara en futbol però en la tercera categoria catalana, el Cervià va guanyar per cinc gols a un contra el Gimenells, i el Castelldans, que juga en la quarta categoria, també va endur-se tres punts en guanyar per tres gols a dos al Rosselló.

Les noies de les Garrigues no van quedar-se enrere. L'Escola Comarcal de Futbol Garrigues A va guanyar per golejada al Manresa: cinc gols a zero.

En futbol sala, el FS Borges va guanyar per un gol a quatre contra el Balaguer FS en la darrera jornada, i el Juneda també va derrotar el Solsona B per cinc gols a dos.

Pel que fa al Club Bàsquet Borges, en la tercera categoria masculina, els de casa van aconseguir una ajustada victòria contra el Vendrell B (63 a 62).

Per la seua banda, el CTT Borges no jugarà fins demà dimarts, 19 de febrer. Serà a les 19:00 hores, quan el DKV Borges Vall visitarà el camp de l'Híspalis de Sevilla.

Per acabar, recordem que cada dilluns i cada divendres, a Ràdio les Borges, podeu escoltar els Esports, on fem un repàs als resultats de les passades jornades i també repassem els propers enfrontaments dels equips comarcals.

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques