Notícies

  Dimecres, 12 de juny de 2013

La comarca enceta un estiu més la campanya 'Piscines Garrigues'

Amb una sola identificació l'usuari pot accedir a totes les piscines dels municipis adherits a la campanya

Amb l'arribada de l'estiu s'enceta un any més a la comarca la campanya 'Piscines Garrigues', que ofereix als garriguencs i garriguenques la possibilitat d'accedir a les piscines dels diferents municipis adherits amb un sol carnet. Perquè això es pugui fer efectiu, cal que el municipi del titular surti a la llista de poblacions adherides, que et mostrem a continuació.

L'abonament es pot adquirir únicament al municipi on s'està empadronat, fet que permetrà podrà accedir a les piscines dels següents municipis: l'Albagés, l'Albi, Arbeca, Bellaguarda, les Borges Blanques, Castelldans, Cervià de les Garrigues, el Cogul, l'Espluga Calba, Fulleda, la Granadella, Granyena de les Garrigues, Juncosa, Juneda, els Omellons, la Pobla de Cérvoles, el Soleràs, Tarrés, els Torms i Vinaixa.

Per tal de poder beneficiar-vos de la campanya, heu de ser titular d'un abonament individual o familiar de les poblacions que estiguin adherides a la campanya. Cal també que mostreu el vostre abonament acompanyat del DNI o identificació d'empadronament per accedir a les instal·lacions. Per últim, cal tenir en compte que poden aplicar-se restriccions d'accés en circumstàncies de màxima capacitat de les instal·lacions.

El cartell de la campanya 'Piscines Garrigues'.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa