Notícies

  Dimarts, 19 de febrer de 2013

L'Ajuntament de les Borges engega un pla de reactivació i incentivació per a les empreses

Segons el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, durarà aproximadament un any

Actualment s'està duent a terme la primera fase del servei de suport empresarial, que es basa en la realització de visites presencials per part dels serveis tècnics municipals a totes les empreses, el que servirà per fer un seguiment del teixit empresarial del territori. En aquestes entrevistes es recullen les dades que permetran determinar quins són els factors més importants per a desenvolupar i fomentar l’activitat econòmica de les empreses.

Un dels objectius principals que es persegueixen amb la prospecció empresarial és, segons Jordi Ribalta, "reactivar i incentivar l'activitat econòmica del sector productiu a través de l’expansió, la innovació i la internacionalització empresarial. Això es farà per mitjà dels recursos que ofereix l’Ajuntament i que posa a disposició de les empreses". A més, per tal de minimitzar l’impacte de la crisi econòmica al territori, Ribalta apunta que "es donaran eines per diversificar l'activitat empresarial".

Ribalta també explica que amb aquestes accions "es compleix un dels objectius del consistori, crear una xarxa de col·laboració público-privada al territori". Posteriorment, i ja en una segona fase del programa, seran les mateixes empreses les que podran sol·licitar aquest servei de suport a l'Ajuntament quan en tinguin necessitat. A més, properament s'organitzaran jornades empresarials i fòrums que permetran l'intercanvi de coneixements i trobades amb els inversors.

Escolta l'entrevista al regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, sobre el pla de reactivació empresarial.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa