Notícies

  Dimarts, 19 de febrer de 2013

Enxampat un conductor sense carnet a les Borges

I un altre, que no tenia el permís en regla, també és interceptat per la Policia Local

El conductor imputat, de 46 anys i de nacionalitat espanyola, circulava sense permís ni llicència per a conduir vehicles a motor i també tenia la ITV caducada. Arran d'aquests fets, els efectius policials l'han acusat d'un delicte contra la seguretat del trànsit i l'han denunciat al Servei Català de Trànsit.

El detingut, que ha estat traslladat a les dependències policials, on se li han obert diligències, haurà de sotmetre's ara a un judici ràpid. L'altra denúncia ha tingut lloc posteriorment, quan els agents han fet aturar un segon vehicle i han pogut comprovar que el conductor, un ciutadà senegalès, circulava sense tenir el permís de circulació en regla, per la qual cosa els agents han interposat una sanció administrativa. Els fets han tingut lloc durant una de les accions de controls rutinàries que tenen lloc a diari al punts d'entrada al municipi.

La Policia Local de les Borges organitza des de fa temps aquest tipus de controls, que tenen lloc durant diferents hores i al llarg del dia a les entrades i sortides de la capital.

Control policial de vehicles a les Borges

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa