Notícies

  Dimarts, 2 de juliol de 2013

Obren la convocatòria del concurs del cartell de la Festa Major de les Borges

Poden participar al concurs totes les persones majors de 16 anys

La Comissió de Festes de les Borges Blanques ja ha obert la convocatòria del concurs del disseny del cartell que anunciarà la Festa Major de les Borges d'aquest 2013. En aquest concurs s'hi pot presentar tothom que ho desitgi, l'única condició que ha de complir és ser major de 16 anys.

Les propostes, que han de ser inèdites, es poden entregar a l'Ajuntament de les Borges, de dilluns a divendres, de 09 a 14 hores, fins el 22 de juliol. El premi per al disseny guanyador és de 200 euros. El jurat que decidirà qui s'endu el premi estarà format per un regidor de l'Ajuntament de les Borges, una persona del món de la pintura, una altra de les arts gràfiques, un membre de la comissió de festes i estarà presidit per l'alcalde de les Borges, Enric Mir.

El jurat es reunirà el 29 de juliol per donar el seu veredicte (pot declarar el premi desert, si ho considera oportú) i el guanyador es donarà a conèixer a través del portal web de l'Ajuntament de les Borges i també us n'informarem des de Ràdio les Borges. Per a més informació, podeu consultar aquí les bases del concurs.
 

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa