Notícies

  Dijous, 4 de juliol de 2013

L’Oficina Jove de les Garrigues es desplaça a les piscines de la comarca per oferir informació als joves

En el marc del projecte 'Apropa't', que es va encetar visitant els centres educatius de les Garrigues

Durant els mesos de juliol i agost, dins el projecte 'Apropa't', l'Oficina Jove de les Garrigues s'atansa a les piscines municipals de la comarca per oferir al jovent informació i orientació mitjançant un punt informatiu que s'instal·larà a les piscines que ho sol·licitin. A més, es duran a terme tallers i dinàmiques amb els joves que vulguin participar-hi.

Es tracta de la continuïtat del projecte 'Apropa't' endegat durant el curs 2012-2013 amb l'objectiu d'acostar l'Oficina Jove als i les joves dels centres educatius de secundària de la comarca. A les acaballes del primer any de projecte, les valoracions que se'n desprenen són molt positives i, per això, des de l'Oficina Jove s'ha apostat per donar continuïtat a aquestes accions a les piscines municipals, els espais on es troba el jovent durant la temporada de l'estiu.

La primera de les piscines municipals que rebrà la visita dels tècnics de l'Oficina Jove serà la de Juncosa, el proper 11 de juliol de 17:00 a 20:00 hores. Podeu consultar aquí les dates, horaris i municipis on es trobarà l'Oficina Jove.

Les piscines de la Granadella (foto: Cristina M.)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa