Notícies

  Dimarts, 20 de desembre de 2016

La 22a Mostra Gastronòmica de les Garrigues serveix més de 1.600 menús, un 15% més que l'any passat

El certamen gastronòmic va finalitzar el passat 18 de desembre, i els restaurants participants n'han fet una valoració "molt positiva"

La 22a Mostra Gastronòmica de les Garrigues ha servit enguany més de 1.600 menús, prop d'un 15% més que l'edició de l'any passat, segons informa el Consell Comarcal de les Garrigues. Ahir dilluns, 19 de desembre, va tenir lloc el sopar de cloenda de la mostra al restaurant La Placeta d'Arbeca. L'acte, presidit pel president del Consell, Antoni Villas, acompanyat dels representants dels restaurants que han participat en la mostra d'enguany, va servir per valorar els resultats d'aquesta edició, compartir experiències i buscar formes de millorar de cara a l'any vinent.

Un cop fet el recompte als deu restaurants participants, enguany s'han servit més de 1.600 menús, el que suposa un increment de prop d'un 15% respecte a l'any anterior. La valoració que en fan els restaurants és molt positiva, ja que els resultats demostren que la iniciativa està ben consolidada i s'han superat els bons resultats de l'any passat, en què es van servir 1.400 menús. En aquest sentit cal destacar la fidelitat de molts dels comensals, que acudeixen any rere any a la cita gastronòmica de la comarca.

Durant l'acte d'ahir, Villas va entregar els diplomes als restaurants que han participat en l'edició d'enguany i va agrair-los la seva participació i la promoció que fan de la cuina garriguenca.

Enguany, els organitzadors de la mostra han volgut donar un paper encara més destacat a l'oli d'oliva verge extra, producte que és un dels motors econòmics de la zona i que marca el paisatge i territori de la comarca. Per aquest motiu, els primers caps de setmana es regalava una ampolla d'oli de la comarca als comensals que degustaven els menús de la mostra en algun dels restaurants participants.

Fotografia de grup de l’acte de cloenda de la Mostra 2016 (foto: CCG).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa