Notícies

  Divendres, 22 de febrer de 2013

Control als menors de setze anys per entrar al Carnestoltes de les Borges

L'Ajuntament ha rebut una denúncia de l'oci nocturn, però manté en peu la celebració del Carnaval previst per demà al Pavelló de l'Oli

Aquest dissabte, finalment hi haurà control als menors de setze anys per entrar al Carnestoltes de les Borges.

El motiu? Una denúncia de l’Associació Provincial d’Empresaris de Sales de Festa i Discoteques de Lleida per tal que no se celebri la festa de Carnestoltes prevista per demà al Pavelló de l’Oli.

L’entitat al·lega que la Comissió de Festes local indica que la festa està oberta a tots els públics i segons la normativa, els menors de setze anys han d’anar acompanyats d’un adult. Per la seva part l’Ajuntament ha decidit mantenir la festa en considerar que té tots els permisos en regla i que no hi ha motius per suspendre la celebració, de caràcter popular.

En conèixer la notícia, el consistori s’ha posat en contacte amb el Departament d’Interior de la Generalitat, que exigeix per aquest tipus de festes les mateixes condicions que han de complir els locals d’oci, entre elles que els menors de setze anys vagin acompanyats d’un adult, que no se serveixin begudes alcohòliques als menors i que els locals tinguin en regla tots els permisos.

Per la seva part la Comissió de Festes de les Borges demana l’assistència dels joves, a la vegada que mostra el seu desacord en privatitzar l’entrada lliure a menors en una festa popular.

Imatge del Carnestoltes de la gent gran, celebrat la setmana passada a les Borges. (Foto: Ajuntament)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa