Notícies

  Diumenge, 24 de febrer de 2013

El CTT Borges es proclama campió de la Copa del Rei

En derrotar a la final el San Sebatián de los Reyes madrileny

El DKV BORGES VALL s'ha proclamat aquesta nit, per primera vegada a la seva història, Campió de la Copa del Rei de tennis taula a Pontevedra, després de vèncer per un clar 3 a 1 a l'equip madrileny del San Sebastián de los Reyes.

D'aquesta manera, el DKV Borges Vall aconsegueix el títol que havia desitjat per a aquesta temporada, ja que la temporada 2010-2011 havia aconseguit guanyar la lliga de Superdivisió i la temporada passada va acabar sense títols a nivell estatal. Enguany, doncs, l'objectiu de l'equip borgenc era guanyar l'únic títol que encara faltava a la vitrina del Club, la Copa del Rei. El camí per aconseguir el trofeu no ha estat gens fàcil, ja que dissabte a la tarda, el DKV Borges Vall va passar a la semifinals pels pèls, gràcies a l'ajustada victòria per 3 a 2 davant el favorit per al títol, el Cajasur Priego, de Còrdova.

Aquest diumenge, al matí, el Borges s'ha imposat a la semifinal a l'equip gallec del Arteal Santiago (3-1), mentre que a la final s'ha desfet del San Sebastian de los Reyes, de Madrid, pel mateix resultat, amb dos punts del xinès Hu Bin, que ha estat excel·lent en tota la competició, i un punt del sitgetà Oriol Monzó; l'únic punt del Borges a la final l'ha cedit Marc Duran davant el xinès Wei Dong Shi. D'aquesta manera, el DKV Borges Vall aconsegueix endur-se el seu primer títol de la Copa del Rei de tennis taula.

D'altra banda, pel que fa a la final femenina de la Copa del Rei, que també s'ha disputat avui a Pontevedra, l'ha guanyada l'UCAM Cartagena, que s'ha imposat a les catalanes del Fotoprix Vic.

Un moment del quart partit entre Hu-Bin i Shi Wei Dong (Ponte.tv)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa