Notícies

  Dimarts, 26 de febrer de 2013

Llum verda a la segona fase d’urbanització de la N-240

Les obres, amb un pressupost de gairebé 500.000 euros, milloraran la carretera al seu pas per la ciutat i fins al Terrall

L’Ajuntament de les Borges ha aprovat avui, durant la Junta de Govern, el procediment d’adjudicació per les obres corresponents a la segona fase del tram de millora i urbanització de la carretera N-240 al seu pas per la ciutat, que també inclouran la zona del Terrall.

El plec de clàusules restarà ara a exposició pública durant un termini de 26 dies. A partir d’aquí les empreses podran presentar les ofertes, que s’estudiaran, i finalment es licitarà el contracte. Les obres, que es duen a terme a través d’un conveni de traspàs de la N-240 amb el Ministerio de Fomento, se centraran en el Raval del Carme i el carrer Ensenyança fins passat la zona del Terrall, i tenen un pressupost de 494.644,21 euros finançats en la seva totalitat per l’Estat.

Les obres consistiran en la millora del paviment i de les voreres i inclouran la plantació de nous arbres i la col·locació de mobiliari urbà. També es canviaran els trams malmesos de clavegueram i els serveis d’aigua i enllumenat. A més, en les zones on l’amplada de la calçada ho permeti, es crearan noves places d’aparcament. La intervenció, que cobrirà uns 600 metres, tindrà lloc durant l’estiu i la tardor d’enguany.

Un tram de la Raval del Carme on s'hi duran a terme les obres (Foto: Ajuntament)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa