Notícies

  Divendres, 5 d'octubre de 2012

S'ajorna el partit de demà del DKV Borges Vall contra l'Híspalis

Queda ajornat el partit que l'equip local de tennis taula havia de disputar contra l'Híspalis aquest dissabte a les set a Sevilla

Aquest cap de setmana toca tennis taula europeu a les Borges. El DKV Borges Vall participarà a la segona ronda de l'ETTU Cup, la competició europea de clubs. L’equip format per Marc Duran, Josep Lluís Andrade i Oriol Monzó s’incorpora a la competició després d’haver estar exempt de disputar la primera ronda.

L’equip local exercirà d’amfitrió del grup 2 rebent a la seva canxa el Grupo Deportivo dos Toledos de Portugal, el Floratom d’Hongria i el Libertas de Croàcia. El conjunt de Josep Lluís Andrade debuta en la competició europea com a líder de la Superdivisió i amb l’objectiu de superar els resultats obtinguts la temporada passada, on va caure eliminat en setzens de final.
Precisament, és per la celebració de l’ETTU Cup que aquest cap de setmana hi ha hagut canvi d’horaris en alguns partits del DKV Borges Vall. El partit de Lliga de Superdivisió que s'havia de disputar aquest dissabte a les 7 de la tarda, queda ajornat fins el proper diumenge 28 d'octubre al matí, i es jugarà a les Borges Blanques enlloc de jugar-se a Sevilla.

Podeu seguir en directe els partits de l'ETTU Cup aquí.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa