Notícies

  Dimecres, 10 de gener de 2018

Les Borges oferirà visites guiades i habilitarà un servei de trenet turístic amb guia durant la Fira de l'Oli

Les visites guiades es faran els tres dies i tenen un preu de 5 euros. El trenet funcionarà dissabte i diumenge i serà gratuït pels qui hagin fet compres superiors a 10 euros a qualsevol dels expositors

Coincidint amb els dies en què se celebrarà la la 55a Fira de l'Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues a les Borges Blanques (els pròxims 19, 20 i 21 de gener), l'Ajuntament del municipi ha preparat unes visites guiades per la ciutat. Aquestes visites, que tenen una durada d'una hora i mitja aproximadament, inclouen entrada a l'Espai Macià, al centre d'interpretació i antic molí d'oli de Cal Gineret i al Museu de Cal Pauet i també una explicació d'altres indrets d'interès.

La visita té un preu de cinc euros per persona i es recomana reservar-la amb antelació als formularis d'inscripció disponibles, però també s'hi pot inscriure fins 10 minuts abans de l'inici de la visita al Punt d'Informació de la Fira. Hi haurà tres visites al dia, a les 11, les 12 i les 13 hores.

Trenet amb guia turístic

D'altra banda, també hi haurà un servei de trenet amb guia turístic, que farà un recorregut aproximat d'una mitja hora de durada per les Borges Blanques. Pujar al trenet tindrà un preu de dos euros però serà gratuït per a tothom que hagi fet una compra superior a 10 euros a qualsevol dels estands de la Fira de l'Oli. El mateix expositor entregarà el val que permetrà a una persona pujar gratuïtament al trenet.

El servei de trenet només estarà operatiu els dies 20 i 21 de gener, de les 10 fins a les 14 hores i de les 16 fins a les 19 i els joves de menys de 10 anys no podran pujar al tren sense la companyia d'un adult. Els tiquets es podran comprar a la Fira Botiga del Pavelló Comercial.

Les visites inclouen l'entrada a equipaments i museus com l'Espai Macià.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa