Notícies

  Divendres, 12 de gener de 2018

Llet de Cabres Catalanes presentarà el seu segell de qualitat a la Fira de l'Oli

A més, tindran un estand al Pavelló Comercial en què es presentaran els seus productes i es farà un tast guiat de formatges

En el marc de la 55a Fira de l'Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que se celebrarà els propers 19, 20 i 21 de gener a les Borges Blanques, Llet de Cabres Catalanes presentarà el seu segell. Aquest segell avala que els productes que el duen estan elaborats amb llet certificada, garantint la màxima qualitat gràcies a uns controls d'elaboració superiors i a un exhaustiu treball en l'alimentació i el benestar animal.

Llet de Cabres Catalanes tindrà un estand situat al Pavelló Comercial on, a més de mostrar els seus productes i presentar el segell, també s'informarà de l'Agrupació i el seu funcionament. El dissabte, dia 20, a les 13 hores, a l'Espai Gastronòmic del Pavelló de l'Oli, Carles Pàmpols i Jordi Herrero faran la presentació de l'Agrupació i un tast guiat de formatges de llet de cabres catalanes.

Llet de Cabres Catalanes és una agrupació de ramaders de cabres i ovelles catalanes en col·laboració amb formatgers catalans que promocionen els productes elaborats amb llet de cabra d'explotacions catalanes amb qualitat certificada. Actualment, l'agrupació compta amb més de 40 explotacions agràries i 5 formatgeries que es diferencien per la utilització d'aquesta llet. La certificació permet a les explotacions mantenir una estabilitat econòmica que els facilita apostar per la qualitat, la diferenciació i l'arrelament al territori aconseguint alhora una regularitat de producció per fer front a les demandes de mercat. A més, la certificació garanteix la qualitat de la llet i els productes elaborats.

Des de l'Agrupació estan convençuts que el sector cabrum "té molt de futur al nostre país" i aposten per un creixement "endreçat i sostenible que el converteixi en un sector estratègic i referent en l'alimentació i que permeti oferir als consumidors uns productes de màxima qualitat certificada".

Ramaders i formatgers que promocionen productes amb qualitat certificada (foto: LCC).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa