Notícies

  Dijous, 15 de febrer de 2018

Arriba la festa del Carnestoltes a les Borges Blanques, aquest dissabte

S'han preparat diverses activitats com un espectacle infantil, rua pels carrers, sopar popular i actuació d'un grup de versions, entre altres

Aquest dissabte, 17 de febrer, les Borges Blanques ha organitzat la festa del Carnestoltes 2018, a partir de les 17 hores, al Pavelló de l'Oli, amb l'espectacle infantil 'Trinxant Sabates', a càrrec del Grup Xip-Xap, al final del qual hi haurà sorteigs de regals.

A continuació, hi ha prevista una rua pels carrers amb 'Els Bandarra Street Orquestra', que estaran acompanyats de personatges de Disney. En acabar, entre altres sorpreses, es durà a terme una guerra de confeti a la Plaça de la Independència.

La festa continuarà amb un sopar popular, al preu de 4 euros, on se servirà un entrepà de llonganissa i un refresc, aigua o cervesa. Després de sopar, començarà l'actuació del grup de versions 'The Pink Goats', 'La Kutreparty' i finalment actuarà el 'Dj Hooket'.

Com cada any, les tres millors disfresses s'enduran, respectivament, premis de 300, 200 i 100 euros.

La rua del Carnestoltes infantil als Jardins del Terrall de les Borges durant la celebració de l'any passat (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa