Notícies

  Dilluns, 19 de febrer de 2018

Josep M. Busqueta parla sobre economia i medi ambient a Juneda, en una xerrada organitzada per La Banqueta

El proper divendres, l'entitat organitza una ponència sobre la banca ètica, a càrrec de Martí Boneta, voluntari d'Oiko Crèdit Catalunya

El passat divendres, 16 de febrer, Josep Manel Busqueta, economista i pastisser, va oferir una ponència a Juneda sota el títol 'Per una economia solidària i respectuosa amb el medi ambient'. En la xerrada, Busqueta va enumerar les desigualtats socials i els perjudicis en el medi ambient que provoca l'actual sistema econòmic i va parlar sobre com avançar cap a una economia solidària.

També va aprofitar l'ocasió per donar a conèixer l'impuls que es vol donar a l'economia solidària a través dels ateneus cooperatius, coordinats a les nostres comarques per l'Ateneu Ponent Coopera.

Aquesta jornada ha estat organitzada per l'ADPN La Banqueta de Juneda dins el cercle de xerrades sobre economia i ecologia, tal com ja vam informar des de Ràdio les Borges. Divendres vinent es durà a terme una nova ponència sobre la banca ètica, a càrrec de Martí Boneta, voluntari d'Oiko Crèdit Catalunya.

La xerrada de Busqueta a Juneda (foto: La Banqueta).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa