Notícies

  Dijous, 17 d'octubre de 2013

Un cotxe s'encasta a l'entrada d'un comerç a les Borges

El conductor s'hauria adormit i hauria perdut el control del vehicle

El passat dimecres, 16 d'octubre, un turisme va topar contra l'entrada de l'empresa Carburants Mir, de les Borges Blanques. L'accident es va produir a les 23:30 hores i la Policia Local del municipi en va rebre l'avís. Segons ha informat a Ràdio les Borges el caporal de la Policia Local de les Borges, les causa del xoc hauria estat que "el conductor es va adormir i va perdre el control del turisme que conduïa, quan sortia de la C-233 i es volia incorporar a la travessia de la N-240".

El vehicle es va estavellar contra l'entrada de la botiga Carburants Mir, ubicada al carrer Àngel Guimerà, 2, de les Borges, però que també comunica amb Raval de Lleida, carrer on es dirigia el turisme quan va perdre el control, segons declaracions del mateix conductor accidentat a la policia (via que coincideix amb el tram urbà de la N-240 a les Borges).

Al lloc de l'accident s'hi van desplaçar dues dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), una patrulla de trànsit dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de les Borges Blanques. Com a conseqüència del xoc, el conductor del turisme, un home de mitjana edat i que va donar negatiu al control d'alcholèmia, va resultar ferit lleu i va ser traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova, de Lleida.

Una imatge de la topada del vehicle a la façana de Carburants Mir.
El lloc on es va produir l'accident (foto: Google Maps)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa