Notícies

  Divendres, 6 d'abril de 2018

Ponent Coopera organitza una xerrada per parlar sobre els diferents tipus de cooperatives a la Granadella

També es farà una taula rodona d'experiències amb la cooperativa tèxtil John Fil de l'Espluga Calba, entre altres

El proper divendres, 13 d'abril, el Centre Cívic de la Granadella acull una xerrada sobre els diferents tipus de cooperatives en diferents sectors econòmics a càrrec de Ponent Coopera.

Durant la trobada, que començarà a les 20 hores, es farà una taula rodona d'experiències amb les cooperatives Btactic, cooperativa de solucions informàtiques de Lleida, John Fil, cooperativa tèxtil de roba de punt de l'Espluga Calba i L'Olivera, cooperativa social de vins i olis de Vallbona de les Monges.

Ponent Coopera

Ponent Coopera, l'Ateneu Cooperatiu de les terres de Lleida, és una eina de foment i promoció de l'Economia Social i Solidària al territori de Ponent. En el marc de la Xarxa d'Ateneus Cooperatius de Catalunya, té l'objectiu de fomentar la creació i la consolidació de noves iniciatives econòmiques transformadores així com generar ocupació de qualitat.


Sumant les capacitats de tot el territori de Ponent, de les entitats i de les administracions públiques, Ponent Coopera vol esdevenir un espai de referència per persones i entitats que vulguin formar-se i rebre suport en processos de constitució de noves iniciatives cooperatives.

L'equip promotor del projecte està format per l'Associació Alba i per les cooperatives Tres Cadires, La Cuina del Comú, L'Olivera i El Risell.

Assistents a una de les jornades de Ponent Coopera (foto: Ponent Coopera).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa